Social Icons

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Βίντεο – σοκ: Η στιγμή σύγκρουσης αυτοκινήτου με φορτηγό! Ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το παράθυρο και βρέθηκε από κάτω…


Βίντεο – σοκ: Η στιγμή σύγκρουσης αυτοκινήτου με φορτηγό! Ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το παράθυρο και βρέθηκε από κάτω…
Ένα σοκαριστικό αυτοκινητιστικό ατύχημα που παραλίγο να αποβεί μοιραίο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας κοντά στο Αγρίνιο. Ένας 70χρονος οδηγός επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Αγρινίου – Ιωαννίνων με αποτέλεσμα να συγκρουστεί διερχόμενο φορτηγό, το οποίο κινούνταν κανονικά στην πορεία του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καταπλάκωσε τον ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος πετάχτηκε έξω από το παράθυρο. Οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονταν κοντά στο σημείο έσπευσαν να τον βοηθήσουν.
«Από τη σύγκρουση ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το παράθυρο και βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο. Δεν μπορούσαν να τον απεγκλωβίσουν και τελικά ο κόσμος που έσπευσε στο σημείο, γύρισε το αγροτικό και έτσι τον έβγαλαν από κάτω», δήλωσε στο OPEN TV κάτοικος της περιοχής.Ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, το οποίο γνωστοποίησε πως δεν διατρέχει κίνδυνο.«Έχει σπάσει πλευρά και έχει κακώσεις σε όλο του το σώμα αλλά ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

ethnos.gr

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative