Social Icons

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Έτοιμη να ανοίξει το σπίτι της η κα. Βεντούρη για να φιλοξενήσει πρόσφυγες(video)


 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία-Fm1, η επικεφαλής του συνδυασμού «Πρόοδος» για το δήμο Στυλίδας Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου, σχετικά με το θέμα κατασκευής κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο Καραβόμυλο ανέφερε: «θα είμαι η πρώτη εθελόντρια γιατρός στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων όπου αυτό κατασκευαστεί» και τόνισε, «με κάθε ειλικρίνεια θα πω ότι μπορώ να φιλοξενήσω πρόσφυγες στο σπίτι μου».

Από την πρώτη στιγμή η κα Βεντούρη προσέγγισε το θέμα διαφορετικά και στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τους πρόσφυγες, τοποθετήθηκε υπέρ της εγκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή, υπό βασικές προϋποθέσεις: «Θεωρώ ασύμβατο με τον πολιτισμό μας να μην μπορούμε να ενσωματώσουμε μερικές δεκάδες πρόσφυγες μέσα φυσικά από μια ολοκληρωμένη δομή φιλοξενίας που θα προσφέρει σε αυτούς τους ανθρώπους αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».

Ακούστε την συνέντευξη της κας Βεντούρη στο βίντεο που ακολουθεί και ειδικότερα στο 7ο λεπτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative