Social Icons

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑϊΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ


ΛΑϊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 28 Αυγούστου 2019.

Δ Η Λ Ω Σ Η

Η παρουσία των εκλεγμένων της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην σημερινή διαδικασία ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου σηματοδοτεί την πρόθεση μας να διαβεβαιώσουμε τον λαό της περιοχής, πως θα είμαστε πάντα και παντού παρόντες, για να υπερασπιστούμε ασυμβίβαστα και μαχητικά τα δικαιώματά του.

Σε κάθε περίπτωση στην πρώτη γραμμή μπαίνουν οι ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας, η πάλη για την ικανοποίηση τους και φυσικά η σθεναρή αντίσταση στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Αντιλαμβανόμαστε, πλήρως, τα περιορισμένα περιθώρια που υπάρχουν – πολύ δε περισσότερο με τον συγκεκριμένο αρνητικό συσχετισμό δύναμης - για να ασκήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο φιλολαϊκή πολιτική, όταν είναι προορισμένο το πλαίσιο λειτουργίας του να στηρίζει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και την φιλομονοπωλιακή πολιτική της Ε.Ε.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποτελεί την συνεπή λαϊκή αντιπολίτευση, προβάλλοντας σταθερά έναν διαφορετικό δρόμο εξέλιξης της κοινωνίας μας, που στο επίκεντρο έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού μας και όχι τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Στόχος μας να τους αποκαλύπτουμε, να εμποδίζουμε και να δυσκολεύουμε τις πολιτικές που επιβαρύνουν τον λαό…… Να ενημερώνουμε, να ευαισθητοποιούμε και να κινητοποιούμε λαϊκές δυνάμεις στην διεκδίκηση όσων δικαιούνται και τους ανήκουν.

Επιδίωξη μας είναι να διευρύνουμε και να ουσιαστικοποιήσουμε την σχέση μας με όλους τους εργαζόμενους της περιοχής…. Να παλέψουμε μαζί τους για όσα χρειάζονται….. για ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative