Social Icons

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Λαμία: «Δεν έχει καμία σχέση η κοπέλα με τα ναρκωτικά» - ΒΙΝΤΕΟ


Νίκος Τσακτάνης
Πήρε προθεσμία να απολογηθεί το ζευγάρι που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στη Λαμία - Ο 29χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη για ληστεία.

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση με τα ναρκωτικά που έφερε στο φως η Ασφάλεια Λαμίας την Τετάρτη 14 Αυγούστου.
Πρόκειται για έναν 29χρονο Αλβανό γνωστό στις αστυνομικές αρχές από παλαιότερη υπόθεση ληστείας και μία 26χρονη Λαμιώτισσα που δεν είχε ξαναπασχολήσει στο παρελθόν με παράνομες πράξεις.
Το μεσημέρι της Παρασκευής οι δύο συλληφθέντες εμφανίσθηκαν ενώπιων του Ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Δευτέρα 19 Αυγούστου.

«Δεν έχει καμία σχέση η κοπέλα με τα ναρκωτικά. Δεν γνώριζε τίποτα. Εξάλλου από την πρώτη στιγμή το ίδιο υποστήριξε και ο συγκατηγορούμενός της...», είπε στην κάμερα του LamiaReport o συνήγορος υπεράσπισης της 26χρονης Λαμιώτισσας, Νίκος Τσακτάνης.

Δείτε τo βίντεο:

Σημειώνουμε ότι ο 29χρονος, είχε συλληφθεί και καταδικασθεί για υπόθεση ληστείας τον Αύγουστο του 2011, όταν μαζί με άγνωστο συνεργό του είχαν εισβάλει σε σπίτι 76χρονου - τότε - στη Μακρακώμη και με την απειλή μαχαιριού είχαν αφαιρέσει κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και μιρκό χρηματικό ποσό.
Ταυτοποιήθηκε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και οδηγήθηκε στη Φυλακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποφυλακίστηκε το 2016.Μέχρι το πρωί της Τετάρτης (14/8), όταν σε έλεγχο αστυνομικών βρέθηκαν πάνω του έξι «φιξάκια» κοκαΐνης, δεν είχε ξαναπασχολήσει τις αρχές. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την 26χρονη, εκεί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν νέες ποσότητες κοκαΐνης (σε μορφή βράχου) και χασίς, καθώς και διάφορα άλλα πράγματα για διευκόλυνση των παράνομων ενεργειών τους.
Ναρκωτικά

Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative