Social Icons

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Ένταλμα σύλληψης για Π. Καμμένο και Β. Μαρινάκη!


Ένταλμα σύλληψης για Π. Καμμένο και Β. Μαρινάκη!

Η εισαγγελία Σύρου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον αρχηγό του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνο Καμμένο, και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά απο επεισόδιο των δύο ανδρών στο λιμάνι της Μήλου, παρουσία του λιμεναρχείου της περιοχής.
Ο Πάνος Καμμένος, μέσω ανακοίνωσης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έκανε καταγγελία για επίθεση από τον Μαρινάκη και βιαιοπραγία κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zougla.gr, η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πάνου Καμμένου, έπειτα από το επεισοδιακό βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου και τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του εφοπλιστή η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη. Όπως φαίνεται, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κινήθηκε με τον ίδιο τρόπο κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κατά της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας και γνώστης δικηγόρου, Έλενας Τζούλη.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου. Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο. Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative