Social Icons

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Σιδερένιο τέρμα καταπλάκωσε 10χρονο – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο…


Σιδερένιο τέρμα καταπλάκωσε 10χρονο
Σε τραγωδία λίγο έλειψε να καταλήξει το παιχνίδι ενός 10χρονου παιδιού στη Σπάρτη. Έπεσε πάνω του σιδερένιο τέρμα τραυματίζοντας το σοβαρά. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Συγκλονίζει η μητέρα του περιγράφοντας το περιστατικό.

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται ένα παιδί που τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε στη Σπάρτη. Το καταπλάκωσε τέρμα ποδοσφαίρου σοκάροντας τους πάντες.

Το παιδάκι έκανε διακοπές στο χωριό του πατέρα του και έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και φίλους του. «Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω και έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου. Πήγα να μαζέψω τα σκοινιά που κρεμόταν για να χτυπήσουν άλλα παιδάκια και χτύπησα εγώ. Έπεσα κάτω αναίσθητος και με πήρε το ασθενοφόρο», είπε συγκλονισμένο το άτυχο παιδάκι.

Ο 10χρονος πήρε στο κέντρο υγείας Αερόπολης, από εκεί στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε συμβεί. «Πήγε να φύγει το παιδάκι και την ώρα που γύρισε το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι… Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι», ήταν τα λόγια της μητέρα του συμπληρώνοντας: «Θέλω να φτιαχτεί να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό».

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha, υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία. Τόνισε πως α τέρματα τα είχαν δέσει με σχοινιά οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

Να σημειωθεί πως τα δοκάρια ήταν λυμένα και τις προηγούμενες ημέρες και δύο 24ωρα πριν είχε κινδυνεύσει και ο αδερφός του 10χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative