Social Icons

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Γιατί το ΚΚΕ δεν ψήφισε την άρση ασυλίας του Πολάκη


Γιώργος Λαμπρούλης
Λίγες ώρες μετά την την ολοκλήρωση της διαδικασίας των προγραμματικών δηλώσεων, όπου διαφάνηκε πεντακάθαρα ότι κοινό μέλημα όλων των αστικών κομμάτων είναι να στηρίξουν την στρατηγική του κεφαλαίου, με «υπευθυνότητα» και «εθνική συναίνεση», δόθηκε η σκυτάλη στην γνώριμη, ανέξοδη και αποπροσανατολιστική δικομματική αντιπαράθεση.

Έτσι, συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη, η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας για να γνωμοδοτήσει επί του εισαγγελικού αιτήματος για άρση ή μη της ασυλίας του Π. Πολάκη.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη υπόθεση αφορά την εισαγγελική δίωξη μετά την έγκληση του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, για καταγραφή συνομιλίας τους και η δεύτερη, τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Π. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής. Η συζήτηση στην Ολομέλεια προγραμματίστηκε για τις 31 Ιούλη.
Συνέχιση του φαύλου κύκλου που συσκοτίζει την ουσία των προβλημάτων και αποπροσανατολίζει το λαό

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

«Το γεγονός ότι μια μέρα μετά την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων συγκαλείται η Επιτροπή Δεοντολογίας για ζητήματα που αφορούν την αντιπαράθεση μεταξύ του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, του προέδρου του ΚΕΛΠΝΟ και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Στουρνάρα, προειδοποιεί για ένα σοβαρό κίνδυνο.

Το κίνδυνο της ανακύκλωσης θεμάτων που είχαν αναδειχθεί την προηγούμενη περίοδο, στο πλαίσιο μια απαράδεκτης αντιπαράθεσης που συσκότιζε την ουσία των προβλημάτων, πράγμα που σημαίνει τη συνέχιση ενός φαύλου κύκλου, ο οποίος είχε -όπως γνωρίζουμε- έντονα στοιχεία αποπροσανατολισμού του λαού.

Έτσι, ανεξάρτητα από την κριτική που έχει ασκήσει το ΚΚΕ στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Παύλο Πολάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ για τοποθετήσεις και πρακτικές που δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, η γνώμη του ΚΚΕ είναι ότι τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται πολιτικά και με πολιτικά μέσα και να αποφευχθεί ένας νέος κύκλος ανούσιων αντιπαραθέσεων και αποπροσανατολισμού».

Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative