Social Icons

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Έρχεται η πιο ωραία Ελληνίδα βουλευτής - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ;


ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ;

Έρχεται η πιο ωραία Ελληνίδα βουλευτής
Τι στοιχήματα βάζει το ανδρικό κοινό για τη σχέση της-χα,χα


Η κούκλα σύντροφος του Νίκου Παππά (όχι του πολιτικού) για την οποία πέφτουν ήδη τα στοιχήματα για το πότε θα χωρίσει (χα, χα) είναι υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ.

(Toν Νίκο θα έχουν αρχίσει ήδη να τον ζώνουν τα φίδια-χα,χα…)

Η Μαρία Λαθούρη διατηρεί που έχει πολύχρονη σχέση με τον γκάρντ του Παναθηναϊκού Νίκου Παππά είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE) και ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας.

ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ
Στο κεντρικό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή συνέντευξη που έδωσε σε ΜΜΕ του ομίλου.

Γεννήθηκε το 1990 στη κοσμοπολίτικη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ από το 2006 ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, και στο Ναυτικό Δίκαιο.
ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative