Social Icons

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Τον θεωρούσε καταστροφικό η Ν.Δ. και τώρα τον έκανε Γενικό Γραμματέα


Κωνσταντίνος Τσουβάλας
Φωτ. Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ξέρετε ποιος ορίστηκε νέος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης: Ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Ποιος είναι αυτός; Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας την εποχή που συνέβη η τραγωδία στο Μάτι.
Είναι αυτός για τον οποίο τότε η Νέα Δημοκρατία ζητούσε μετά επιτάσεως την παραίτησή του. Τόσοι άνθρωποι κάηκαν που θα έλεγε και ο ΣΚΑΪ, δεν μπορεί ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας να παραμένει ακόμα στη θέση του.

Αυτόν λοιπόν που η Νέα Δημοκρατία τότε θεωρούσε υπεύθυνο και ανίκανο κτλ. ζητώντας το… κεφάλι του, τον όρισε Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης. Τέτοια γκάφα, ούτε ο Μίστερ Μπιν…
Αφήστε δε το βιογραφικό που μας έστειλε το Μαξίμου για τον κ. Τσουβάλα. Λέει χαρακτηριστικά: «Την 16/02/2016 επελέγη από το ΚΥ.Σ.Ε.Α. ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Διετέλεσε Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έως την 05-08-2018».

Έως πέρυσι τον Αύγουστο δηλαδή. Γιατί άραγε; Εγιναν κρίσεις αυγουστιάτικα και δεν το ξέρουμε; Ή, μήπως, αποπέμφθηκε μετά και από τις κραυγές του κ. Μητσοτάκη, του κόμματός του και των συγγενών εφημερίδων; Αυτά τα βιογραφικά των αρίστων είναι σπουδαία αρκεί να μην τα βάζουν ολόκληρα…
Έλεγε στις 31 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πώς ασκούν τα καθήκοντά τους και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι; Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ; Αυτοί μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν και άλλη πυρκαγιά. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς να διαχειριστούν μια ακόμα καταστροφή;».
Στο ερώτημα λοιπόν που έκανε τότε ο κ. Μητσοτάκης ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν να διαχειριστεί μια ακόμα καταστροφή;», θα απαντάει τώρα, «εγώ, ως πρωθυπουργός».

ΠΗΓΗ: efsyn.gr/Δημήτρης Κανελλόπουλος

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative