Social Icons

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Βιβλική καταστροφή από το πέρασμα της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)


1
Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκε το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η χθεσινοβραδινή θεομηνία στην Χαλκιδική. Έξι νεκροί, πληροφορίες για έβδομο νεκρό, ένας αγνοούμενος ψαράς, μία πολυτραυματίας στη ΜΕΘ, δεκάδες τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά, ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, δρόμοι που μετατράπηκαν σε χειμάρρους είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός.

Και μαζί με όλα αυτά και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος. Σύμφωνα με τις δηλώσεις υπευθύνων η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης θα γίνει μέχρι το βράδυ.
Τα θύματα; Μία μητέρα 54 ετών και ο 8χρονος γιος της, οι οποίοι έτρωγαν σε ταβέρνα στη Νέα Πλάγια, όταν ο τυφώνας παρέσυρε την οροφή, η οποία τους καταπλάκωσε και τους τραυμάτισε θανάσιμα.

Ένας Ρώσος πατέρας και ο μόλις δύο ετών γιος του, περνούσαν σε περιοχή που είχε δέντρα στη Νέα Ποτίδαια. Ο τυφώνας παρέσυρε ό,τι δέντρο βρήκε μπροστά του. Ένα από αυτά καταπλάκωσε τον άτυχο τουρίστα από τη Ρωσία και το παιδάκι του.

Δύο ηλικιωμένοι από την Τσεχία, ο γιος τους και ο 19χρονος εγγονός τους, είχαν σταθμεύσει με το τροχόσπιτό τους σε παραλία στην Σωζόπολη. Ο τυφώνας παρέσυρε σαν κούτσουρο το τροχόσπιτο. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ τραυματίστηκε ο γιος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και ο 19χρονος εγγονός, με σαφώς ελαφρύτερα τραύματα.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύονται έξι τραυματίες, ανάμεσά τους και μία γυναίκα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.
Δώδεκα τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου και πέντε παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
2
3
3
4
5
55
66
6
7
77
8
88
9
99
999
9999
09
οοο
45
56
77
7777

atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative