Social Icons

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ - Να βάλουμε εμπόδια στους αντεργατικούς σχεδιασμούς


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, κ. Κυρανάκη για την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις, επιβεβαιώνουν ότι η επίθεση θα συνεχιστεί. Αποδεικνύει ότι υπάρχει σταθερό σχέδιο ευθυγραμμισμένο με τις απαιτήσεις του κεφαλαίου ώστε η κοινωνική ασφάλιση, η σύνταξη, να μετατραπεί σε αποκλειστικά ατομική ευθύνη του κάθε εργαζόμενου με όχημα τη λειτουργία κεφαλαιοποιητικών συστημάτων, των επαγγελματικών ταμείων, της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών και της συμμετοχής του κράτους στην κοινωνική ασφάλιση.

Το κράτος και η εργοδοσία με σταθερά βήματα απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη στην κοινωνική ασφάλιση, ανοίγεται με αυτόν τον τρόπο ακόμη καλύτερο πεδίο κερδοφορίας για την επιχειρηματική δράση στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης με ακόμη μεγαλύτερο κόστος για τους εργαζόμενους.
Οι αντιλαϊκοί νόμοι που ψηφιστήκαν με τελευταίο το νόμο Κατρούγκαλου έβαλαν τις βάσεις για να προωθηθεί αυτή η κατεύθυνση ακόμη περισσότερο από τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

Αυτό θα σημάνει χειρότερες παροχές σε όλα τα επίπεδα, συντάξεις, υγεία, πρόνοια για χιλιάδες εργαζόμενους που αποδεδειγμένα είναι οι μόνοι που πληρώνουν για την κοινωνική ασφάλιση.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση. Να βάλουν εμπόδια στους αντεργατικούς σχεδιασμούς. Να διεκδικήσουν αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative