Social Icons

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Με τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός Παραλίας Ραχών


καθαρισμός Παραλίας Ραχών
Η πιο δυναμική ενέργεια καθαρισμού έως τώρα πραγματοποιήθηκε στις Ράχες την Κυριακή στις 14 Ιουλίου με το Wheeling2help και τη σημαντική συνεισφορά των εθελοντικών ομάδων καθαρισμού Let’s do it Greece, Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού και Beach Cleaning. Συγκεντρωθήκαμε συνολικά 60 άτομα στον πολυχώρο NISI όπου και στεγάζονται οι δραστηριότητές μας, ανάμεσα στους εθελοντές βρίσκονταν προς έκπληξή μας εκτός από τους κατοίκους της περιοχής και επισκέπτες του κάμπινγκ για το σαββατοκύριακο.
Το κλίμα μεταξύ των εθελοντών ήταν αρκετά θερμό, υπήρχαν και κάποιοι ξένοι τουρίστες που πήραν και αυτοί μέρος ως εθελοντές, αλλά η γλώσσα δε στάθηκε εμπόδιο στην επικοινωνία μας!

Ξεκινώντας τον καθαρισμό με σημείο έναρξης τον πολυχώρο NISI, κατευθυνθήκαμε παραλιακά για ένα μήκος περίπου 1,5 χιλιομέτρου. Η περιοχή είχε λιγότερα από το αναμενόμενο σκουπίδια προς περισυλλογή, μιας και έχουμε υιοθετήσει το μέρος και προσπαθούμε να το διατηρούμε καθαρό. Ανάμεσα στα σκουπίδια, η πλειοψηφία τους ήταν οι γόπες, σπάγγοι και κομμάτια από δίχτυα, κάποια καλαμάκια ή κομμάτια τους, και κομμάτια πλαστικών συσκευασιών και σακούλων.

Αυτό που μας έκανε τεράστια εντύπωση είναι τα πολύ λίγα πλαστικά μπουκάλια που βρήκαμε, και μας γέμισε αισιοδοξία, καθώς το πρόγραμμα συλλογής πλαστικών μπουκαλιών που έχουμε ξεκινήσει με το ποδήλατο Bamboomerang στις καφετέριες και εστιατόρια των Ραχών, δείχνει ότι αποδίδει καρπούς.

Αυτό το πρωινό ήταν πραγματικά από τις πιο σημαντικές ως τώρα ενέργειες όσον αφορά τη συμμετοχή αλλά και το διαφορετικό υπόβαθρο των συμμετοχόντων εθελοντών. Δίνεται έτσι το κίνητρο για ακόμη πιο δυναμικές ενέργειες για τους καθαρισμούς που θα ακολουθήσουν!

Επόμενοι καθαρισμοί:

Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 10.00 στο Λιμάνι Ραχών, υποβρύχιος καθαρισμός.

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 11.00 στην Παραλία Καραβόμυλου.

καθαρισμός Παραλίας Ραχών
καθαρισμός Παραλίας Ραχών
καθαρισμός Παραλίας Ραχών
καθαρισμός Παραλίας Ραχών
καθαρισμός Παραλίας Ραχών
καθαρισμός Παραλίας Ραχών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative