Social Icons

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Λαμία: Διευθυντής σχολείου καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση επειδή πυροβόλησε ζώο [ΦΩΤΟ]


Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας
Δελτίο Τύπου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας για περιστατικό πυροβολισμού γάτας στη Λαμία

Σε 16 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα 12 Ιουλίου 2019 εκπαιδευτικός, διευθυντής σε Λύκειο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων, ο οποίος εν ψυχρώ πυροβόλησε και άφησε παράλυτο από την μέση και κάτω έναν αδέσποτο γάτο. Το άτυχο ζώο πυροβολήθηκε από τον δράστη με αεροβόλο όπλο την ώρα που ζευγάρωνε.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας παρέστη ως Πολιτική Αγωγή ενώ συγκινητική ήταν η δραματική κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα που εξιστόρησε με λεπτομέρειες όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της 10ης Ιουλίου.

Θεωρούμε πως το δικαστήριο έκρινε δίκαια καθώς τέτοια περιστατικά προσβάλουν τον πολιτισμό και την περιοχή μας, πολύ περισσότερο όταν προέρχονται από έναν εκπαιδευτικό-δάσκαλο των παιδιών μας.
Πιστεύουμε πως τέτοιες τιμωρίες λειτουργούν παραδειγματικά και αποτρεπτικά σε όσους καταφέρονται αναίτια σε βάρος ανυπεράσπιστων πλασμάτων.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την απόφαση, στην ποινή φυλάκισης προστίθεται και χρηματικό πρόστιμο(σύμφωνα με τον νέο Κώδικα) 360 μονάδεςx10 ευρώ ημερησίως (3.600 ευρώ που διπλασιάζονται).

Σε περίπτωση μη καταβολής, ο εκπαιδευτικός θα εκτίσει ποινή φυλάκισης αντιστοίχων 360 ημερών.
Επιπρόσθετα η απόφαση του δικαστηρίου θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η οποία με την σειρά της θα τη διαβιβάσει για λήψη πειθαρχικών κυρώσεων στην υπηρεσία του.

Το Δ.Σ.
Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας
Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας
Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative