Social Icons

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Αγλαΐα Κυρίτση: Για να αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή πραγματικότητα ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ΚΚΕ (Συνέντευξη)


Αγλαΐα Κυρίτση
Την αντιλαϊκή πραγματικότητα καλούμαστε να την αντιπαλέψουμε και για αυτό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, να στηριχθεί μια προσπάθεια που στο επίκεντρο έχει το δίκιο του λαού, σημείωσε η δημοσιογράφος, Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ.
Μιλώντας στην «ΕΡΤ OPEN», αναφέρθηκε στο πέρασμα της από τη Βουλή ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την υπογραφή του 3ου μνημονίου, οπότε και αποχώρησε. Τόνισε, ότι επί ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έγινε όλο και μεγαλύτερο το δέσιμο με τους αμερικανονατοϊκούς και οι βάσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, ενώ παραμένουν σε ισχύ οι εκατοντάδες μνημονιακοί νόμοι και οι αξιολογήσεις από τους δανειστές.


Υπογράμμισε, ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι κεφαλαιώδους σημασίας για να υπάρξει λαϊκή αντίσταση και γιατί ο λαός πρέπει να πιστέψει στα δύναμη του και να μην παγιδευτεί ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο ποιος θα είναι ο καλύτερος ανάμεσα στους δυο χειρότερους.



atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative