Social Icons

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Φθιώτιδα: Η μικρή Σπυριδούλα χρειάζεται βοήθεια…


spyridoula
Άλλη μια τραγική ιστορία από την Φθιώτιδα για  ένα μικρό κορίτσι με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται βοήθεια…
Κοινοποιούμε την ιστορία της προς ενημέρωση των αναγνωστών και όπως μπορεί , εάν μπορεί, κάποιος να βοηθήσει. Έστω και με μία κοινοποίηση για να το μάθουν όσο περισσότερο για να συγκεντρωθούν χρήματα.

Η ιστορία της οικογένειας Μάρα.

Μόνιμοι κάτοικοι Μαλεσίνας, είδαν το 2014 τον μικρό τους γιο να χάνεται στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Η μοίρα ωστόσο δεν τους άφησε ήσυχους μετά το τραγικό χτύπημα. Λίγο καιρό αργότερα η κόρη τους, Σπυριδούλα, διεγνώσθη με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού.


Η νόσος χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα όμως, χειρουργικά, έπρεπε να μεταβεί η οικογένεια στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχιση των χημειοθεραπειών – καθώς στη χώρα μας δεν υπήρχε μονάδα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Από το 2015 έως σήμερα η 11χρονη σήμερα Σπυριδούλα έχει υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, με κόστος (ψυχολογικό αλλά και οικονομικό) δυσβάσταχτο για την οικογένεια.
Το επόμενο προγραμματισμένο χειρουργείο είναι για τις 27 Ιουλίου με κόστος, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα 199.900 ευρώ και με τα οικονομικά της οικογένειας του Θοδωρή και της Δάφνης να αδυνατούν να το καλύψουν. Ουδείς θα ήθελε να βρισκόταν στη θέση τους.

Το τηλέφωνο της Δάφνης είναι 6982775004 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για όποιον θέλει και μπορεί  να βοηθήσει:

Εθνική Τράπεζα, δικαιούχοι Δάφνη Κατσάρα και Σπυριδούλα Μάρα
Αριθμός Λογαριασμού 83500121062
ΙΒΑΝ GR0601108350000083500121062

fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative