Social Icons

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Στυλίδα: Ο ηλικιωμένος οδηγός έκανε την λάθος κίνηση / Τα “γλυκά μάτια” και το… ξάφρισμα!


peripoliko
Μεσημεριανή περιπέτεια για έναν 79χρονο από τα Τρίκαλα στην Στυλίδα. Για κακή του τύχη και χωρίς προφανώς να το σκεφτεί καλύτερα, δέχτηκε να μεταφέρει ένα ζευγάρι Ρομά στην Λαμία αλλά του βγήκε… ξινό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα δύο άτομα τα οποία έχουν απασχολήσει για την παραβατική τους δράση, όταν επιβιβάστηκαν στο όχημα άρχισαν την “δουλειά”.
Η νεαρή κοπέλα έκανε στον ηλικιωμένο τα “γλυκά μάτια” απασχολώντας τον, την ώρα που ο 25χρονος κατάφερνε να του αφαιρέσει ένα χρυσό ρολόι, ένα χρυσό σταυρό, δύο χρυσά δαχτυλίδια, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και περίπου 10 ευρώ σε κέρματα.

Λίγο μετά κατέβηκαν από το όχημα και διέφυγαν τρέχοντας στα χωράφια. Περιπολούντες αστυνομικοί του Α.Τ Στυλίδας με την συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τους εντόπισαν τρεις ώρες μετά -περίπου στις 17.00- στην Λαμία. Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρυσό ρολόι, ο χρυσός σταυρός, το κινητό και ένα δακτυλίδι τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative