Social Icons

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Απόστολος Γκλέτσος: Από την υποκριτική στην πολιτική (Video)


Απόστολος Γκλέτσος
Ο Απόστολος Γκλέτσος υποδέχτηκε τη Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr στη Στυλίδα και μίλησαν για όλους και για όλα.

Αυθεντικός, αφοπλιστικά ειλικρινής, χειμαρρώδης είναι μόνο μερικά από τα επίθετα που συνοδεύουν το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου σε κάθε εμφάνιση του. Μας συστήθηκε πριν από 30 χρόνια ως ηθοποιός, αργότερα ως δήμαρχος Στυλίδας και τώρα ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποδέχτηκε τη Νικολέτα Κανάκη από το www.18-24.gr στην πατρίδα του τη Στυλίδα και μίλησαν για την καριέρα του ως ηθοποιός, την ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και το όραμα του και τα σχέδια του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Εξηγεί μεταξύ άλλων, γιατί πιστεύει ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια κρατική σχολή για όποιον αποφασίζει να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, ποια εκπαίδευση θα έπρεπε να λαμβάνει και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας δήμαρχος.

Πως χαρακτηρίζει τον εαυτό του αλλά και τι σκέφτεται κάθε φορά που χορεύει ζεϊμπέκικο;

Απολαύστε την ξεχωριστή συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative