Social Icons

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Στυλίδα: 74χρονος ασελγούσε σε κορίτσι με νοητική στέρηση


Την υπόθεση αποκάλυψε η γιαγιά του κοριτσιού, που έχει και την επιμέλεια της 23χρονης, καθώς και της 25χρονης αδελφής της, που είναι επίσης ΑμεΑ.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην ανατολική Φθιώτιδα από την σύλληψη ενός 74χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος 23χρονης με νοητική στέρηση.
Το 23χρονο κορίτσι διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.
Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative