Social Icons

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

1η Μάη 2019 - Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας


 Απεργιακή συγκέντρωση
Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων και κεντρικό σύνθημα "συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών", πραγματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας.

Η απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον εκπρόσωπο των συνταξιουχικών οργανώσεων της Φθιώτιδας που συμμετέχουν στη ΣΕΑ, Θανάση Ντίνο και την εκπρόσωπο της ομάδας γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ , Γιώτας Αναγνωστοπούλου.

Ακολούθησε κεντρική ομιλία από τον γραμματέα του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, Γιώργου Οικονόμου, οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στις τελευταίες εξελίξεις στη Γ.Σ.Ε.Ε. και τον ρόλο του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού. Παράλληλα κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο της συμβιβασμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και την συμπόρευσή τους με την εργοδοσία και τα κόμματα που στηρίζουν τις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές που εξαθλιώνουν την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, τονίζοντας παράλληλα ότι τα βάσανα που αντιμετωπίζουν και η κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους θα πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου μπροστά στις επερχόμενες τριπλές εκλογές για Ευρωβουλή, Περιφέρειες και Δήμους.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με απαγγελία ποιήματος του Βάρναλη για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής την 1 Μάη του 1944, από το μέλος της ΟΓΕ, Κατερίνα Τσέλιου και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης της Λαμίας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν επίσης ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπασδέκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιώργος Δελιχάς , ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Θωμάς Καρατράντος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καμένων Βούρλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιάννης Ηλιόπουλος , η υποψήφια δήμαρχος Στυλίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Βαγγελιώ Καρκάνη, ο υποψήφιος δήμαρχος Δομοκού με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Χρήστος Νιάνιος και ο υποψήφιος δήμαρχος Μακρακώμης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Παναγιώτης Ράμμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative