Social Icons

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Βιργινία Στεργίου: Επίσκεψη στους Μύλους και στη Γλύφα (Φώτο)


Βιργινία Στεργίου
Επίσκεψη στους Μύλους, το ''Μπαλκόνι του Μαλιακού'' όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι καθώς και στη Γλύφα πραγματοποίησε η Βιργινία Στεργίου, υποψήφια Δήμαρχος του Διευρυμένου Δήμου Στυλίδας.

"Κάναμε έναν ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν. Τα περισσότερα από αυτά που συζητήθηκαν είναι ήδη γνωστά σε εμάς. Το πρόγραμμα μας στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών της Ανατολικής Φθιώτιδας και στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν!Εμείς δεν τάζουμε «λαγούς με πετραχήλια». Δεν υποσχόμαστε ότι από τη μια μέρα στην άλλη θα αλλάξουμε τα πάντα. Δεσμευόμαστε όμως να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε πρώτα τα μικρά, τα καθημερινά. Αυτά που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Έχουμε πρόγραμμα και σχέδιο που πάνω απ όλα είναι υλοποιήσιμο για την επόμενη μέρα!"

Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου
Βιργινία Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative