Social Icons

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΣΤΥΛΙΔΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ « Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ…Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ»


1
Την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Στυλίδα στο κτήριο του ΟΣΚ και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας
Ημέρας Παιδικής Λογοτεχνίας που εορτάζεται στις 2 Απριλίου ο συγγραφέας παιδικής Λογοτεχνίας Παναγιώτης Δημητρόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του « Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ…Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ» των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική που αναφέρεται στην υιοθεσία και στο ρόλο του γονέα.

Ο συγγραφέας καλεσμένος της «Λογοτεχνικής Συντροφιάς» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας της «Βιβλιοφιλίας» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας συζήτησε με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους παιχνίδια που οδηγούν στην ενσυναίσθηση και την εκδήλωση των συναισθημάτων.
Η ψυχολόγος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας Θεοδωρούδη Αναστασία τόνισε την πράξη της υιοθεσίας και τον συμβολισμό της.
Με τη σειρά τους τα παιδιά παρουσίασαν δραματοποιημένες σκηνές από την ιστορία του βιβλίου που χαροποίησαν ιδιαίτερα τον συγγραφέα και το κοινό.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι με την αγορά του βιβλίου ενισχύεται η «Φλόγα» ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και αυτό δείχνει έμπρακτα την αγάπη του συγγραφέα για τα παιδιά

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο:

«Τα παιδιά τα αγαπούν κι εκείνοι που τα μεγαλώνουν,
Όχι μονάχα αυτοί που τα γεννούν.
Είναι αλήθεια...
Σας το λέει ένα παιδί μικρό
Και ας διαβάζει παραμύθια…»
2
3
4
5

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative