Social Icons

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Στυλίδα: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση της Ι.Μ. Αγίου Βλασίου


Ι.Μ. Αγίου Βλασίου
Μετά την ανάδειξη του θέματος από τη σελίδα μας "Stilida News" ,σχετικά με την υδροδότηση της Ιεράς Μονής Αγίου Βλασίου, ο Δήμος Στυλίδας, αμέσως αποκατέστησε τη βλάβη και υδροδοτήθηκε και πάλι η Ιερά Μονή.

Από τον κ. Τσακμάκη λάβαμε την παρακάτω επιστολή και δημοσιεύουμε:

"Καλή Μεγάλη Τετάρτη κ. Κόρδη.
Εχθές μετά τη δημοσιότητα, ο Δήμος Στυλίδας αποκατέστησε το πρόβλημα υδροδότησης της Ιεράς Μονής.
Οι φίλοι της Ιεράς Μονής, ευχαριστούμε εσάς και το Δήμο Στυλίδας με τις υπηρεσίες του, για την ανταπόκριση στο πρόβλημα που είχε.
Να μην ξεχνούμε, ότι η ιστορική Μονή είναι θρησκευτικό, πολιτιστικό και εθνικό μνημείο της πόλης Στυλίδας και πρέπει να τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού,υποστήριξης και προστασίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative