Social Icons

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό η υποψήφια Δήμαρχος Στυλίδας κα Βεντούρη


1
Τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας επισκέφθηκε την Δευτέρα 22 Απριλίου η υποψήφια δήμαρχος Στυλίδας κα Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου, έναν από τους παλιότερους και πιο επιτυχημένους συνεταιρισμούς στην παραγωγή της επιτραπέζιας ελιάς στην Ελλάδα.

2
Στη συνάντηση ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Πλιάτσικα, τον διευθυντή κ. Χρήστο Καραδήμο, καθώς και τον Αντιπρόεδρο κ. Λυμπέρη Δημήτριο του Συνεταιρισμού, για τις δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις χώρες εξαγωγής των προϊόντων του Συνεταιρισμού ανά τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι Χημικοί και υπεύθυνοι παραγωγής κ. Χατζής και κ. Ρουκουνιώτης, ξενάγησαν την κα Βεντούρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού, όπου εφαρμόζονται υψηλά στάνταρ στην διαδικασία της παραγωγής με πιστοποιήσεις.
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative