Παρασκευή, και το πρωινό μας ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης μας από την κεντρική αγορά όπου είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με φίλους και επαγγελματίες. Σε κάθε γωνιά, σε κάθε σημείο άνθρωποι γνώριμοι, οικείοι μας μεταδώσαν το μήνυμα ελπίδας και με τις ευχές τους μας δώσαν μεγάλη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας!
Γιάννης Αποστόλου
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.