Social Icons

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Γκλέτσο


Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου

Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφια με το συνδυασμό Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση  δίπλα στον Απόστολο Γκλέτσο .
Θεωρώ ότι στην δύσκολη εποχή που ζούμε οφείλουμε να βγούμε μπροστά, να συμμετέχουμε, να σχεδιάζουμε, να αμφισβητούμε, μα και να μην διστάζουμε να συμφωνούμε όπου είναι ανάγκη ώστε να δημιουργήσουμε το μέλλον που αρμόζει στην περιφέρεια μας και στους κατοίκους της.
Ένα μέλλον που κατά κύριο λόγο θα επιτρέπει στα παιδιά μας να ζουν, να εργάζονται, και να προοδεύουν στον τόπο τους.


Έχοντας απόλυτο αίσθημα ευθύνης, και μεγάλη διάθεση προσφοράς, ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, δεσμευόμενη ότι με ειλικρινή λόγο και κατάθεση ψυχής θα προσπαθήσω να σας εκπροσωπήσω επάξια στην διεκδίκηση τόσο των υλικών αγαθών που δικαιούμαστε όσο και στην αποκατάσταση των ηθικών αξιών που είναι απαραίτητες για την κοινωνική ευημερία οι οποίες στις μέρες μας τείνουν να εκπέσουν.

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα στις 19/3/69 στην Αθήνα. Μεγάλωσα στη Λαμία όπου ζω και σήμερα. Ο πατέρας μου ήταν ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, πρώην διευθυντής Εμπορικής Τράπεζας στη Θήβα και στη Λαμία. Η μητέρα μου είναι η Έφη Γκράβα! Αποφοίτησα από το πρώτο γενικό λύκειο Λαμίας. Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική σχολή και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Εργάστηκα ως ιδιώτης οδοντίατρος στην Αθήνα και μετέπειτα στη Λαμία .

Στα πλαίσια του εθελοντισμού έχω ασχοληθεί από τη θέση του προέδρου συλλόγων γονέων και κηδεμόνων με θέματα που αφορούν την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος.Είμαι μέλος σε Φιλανθρωπικές Οργανώσεις πανελλήνιας εμβέλειας που έχουν σαν κύριο σκοπό την προστασία της παιδικής ηλικίας. Από το 2001 είμαι παντρεμένη με τον γιατρό ορθοπεδικό Σπύρο Παπανικολάου. Είμαι μητέρα δυο παιδιών,του Στέφανου 17 και της Σύλβιας 11 ετών!

Σοφία Αγγελοπούλου - Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative