Social Icons

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Κώστας Χριστοδούλου και Νίκος Χάδος στο Συνδυασμό «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» της Βιργινίας Στεργίου


stergiou
Κώστας Χριστοδούλου και Νίκος Χάδος στο Συνδυασμό «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα»
Ο Συνδυασμός «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα» συνεχίζει μεθοδικά και με εξωστρέφεια την συγκρότηση του ψηφοδελτίου με ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους, έχουν διάθεση προσφοράς και όρεξη για δουλειά, συνδυάζοντας τις φρέσκες ιδέες με την εμπειρία και τη γνώση.
Σήμερα έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε δυο νέα μέλη, γνωστούς Αυτοδιοικητικούς, που θα στελεχώσουν την ομάδα μας, για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Νίκος Χάδος
Νίκος Χάδος: Είναι Δημοτικός Σύμβουλος και εκλέχτηκε πρώτη φορά στις εκλογές του 2014 με το Συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου. Είναι επίσης πρόεδρος των εργαζομένων στην Agroinvest και με περισσότερα από 20 χρόνια συνδικαλιστικής δράσης στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.
Κώστας Χριστοδούλου
Κώστας Χριστοδούλου: Είναι 34 ετών και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά από την ηλικία των 22 χρόνων όταν εκλέχτηκε Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν του Δήμου Στυλίδας. Το 2010 εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Στυλίδας. Επανεκλέχτηκε για δεύτερη φορά το 2014 όπου διετέλεσε και Αντιδήμαρχος έως το 2016. Από το Φεβρουάριο του 2019 ανέλαβε ξανά χαρτοφυλάκιο Αντιδημάρχου στο Δήμο Στυλίδας.

«Η ομάδα γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα υποψηφίων που συμμετέχουν στο Συνδυασμό μας, «Ενωμένη Ανατολική Φθιώτιδα». Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών μας και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο για τα παιδιά μας… », δήλωσε η επικεφαλής του Συνδυασμού Βιργινία Στεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative