Social Icons

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ο Απόστολος Γκλέτσος τα είπε με τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη


Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Σταυρογιάννης,
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη είχε σήμερα Πέμπτη 4/4/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολος Γκλέτσος μαζί με στελέχη του συνδυασμού του.

Συζήτησαν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Λαμιέων αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθώς και για την ανάγκη στενής συνεργασίας και συμπληρωματικής λειτουργίας των δυο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, Δημοτικής και Περιφερειακής, προς όφελος των δημοτών. Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχαν οι δύο Δήμοι επισημαίνοντας και ο ίδιος τη σπουδαιότητα της ουσιαστικής συνεργασίας της Περιφέρειας και των Δήμων.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Στυλίδας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Για την συνάντηση ο Δήμαρχος Λαμιεών Νίκος Σταυρογιάννης σημείωσε:
“Υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, πρώην Δήμαρχο Στυλίδας και αγαπητό συνάδελφο Απόστολο Γκλέτσο.
Ως γνώστης και ο ίδιος των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ένας Δήμος, γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο η στενή και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των δυο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών.”
Ο κ. Απόστολος Γκλέτσος τόνισε με την σειρά του ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προς το καλύτερο με σημαντικές τομές που σκοπό θα έχουν να την αναδείξουν και να την οδηγήσουν σε αναπτυξιακή τροχιά.

Σχετικές φωτογραφίες από την συνάντηση:

Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Σταυρογιάννης,
Απόστολος Γκλέτσος, Νίκος Σταυρογιάννης,

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative