Social Icons

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Συνελήφθη άντρας για απόπειρα κλοπής σε σπίτι στην παραλία της Πελασγίας


peripoliko

Συνελήφθη αλλοδαπός, μετά από απόπειρα κλοπής σε εξοχική κατοικία, στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας.
Ο συλληφθείς, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας.
Όπως επίσης προέκυψε, είχε προβεί νωρίτερα σε (2) ακόμη απόπειρες κλοπών σε εξοχικές κατοικίες της ανωτέρω περιοχής.

Συνελήφθη, χθες (31-03-2019) το απόγευμα στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής από εξοχική κατοικία της περιοχής.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης παραμονής του στη χώρα μας. Ειδικότερα ο συλληφθείς, εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, εντός της ανωτέρω εξοχικής κατοικίας, τη στιγμή που είχε προβεί στη θραύση παραθύρου αυτής, με σκοπό τη κλοπή.Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι νωρίτερα ο 41χρονος, είχε προβεί στη διάρρηξη δύο (2) ακόμη εξοχικών κατοικιών της περιοχής, χωρίς να έχει διαπιστωθεί η αφαίρεση κάποιου αντικειμένου από το εσωτερικό τους. Σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative