Social Icons

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Τετάρτη 10 Απριλίου: Η παρουσίαση του συνδυασμού "Μαζί Μπορούμε" του υποψήφιου Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου (Φώτο & Βίντεο)


Γιάννης Αποστόλου
Τετάρτη 10 Απριλίου . Στη αίθουσα του ΟΣΚ στη Στυλίδα, έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού "Μαζί Μπορούμε" του υποψήφιου Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου.
Γιάννης Αποστόλου

Παραθέτουμε την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου καθώς επίσης και τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό.

«Μαζί μπορούμε» Φίλες και φίλοι, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω σήμερα σε ένα σημαντικό γεγονός για μας, την παρουσίαση του συνδυασμού μας. Φίλες και φίλοι, ο συνδυασμός μας «Μαζί μπορούμε» στον οποίο έχω την τιμή και την ευλογία να είμαι επικεφαλής τολμά να καταγράψει τις δικές του θέσεις, τις δικές του απόψεις, τις δικές του αρχές εκφράζοντας ακριβώς αυτή την κοινωνική δυναμική που μπορεί να ενεργοποιήσει ένα μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό συνασπισμό εξουσίας.

Φίλες και φίλοι, το ψηφοδέλτιό μας είναι υπερκομματικό γιατί κανένα πρόβλημα στο Δήμο δεν έχει ούτε μπλε, ούτε κόκκινο, ούτε πράσινο χρώμα. Είναι ένα ψηφοδέλτιο που ξεπερνά τα κομματικά γραφεία, που αφήνει πίσω του τις μικρές αντιπαλότητες, που εγκαταλείπει την πολυδιάσπαση και τις έριδες που βασανίζουν την τοπική κοινωνία. Είναι ένα ψηφοδέλτιο το οποίο τολμά να πει κάθετα όχι στην πόλωση, όχι στις προσωπικές αντιπαραθέσεις, όχι στις τακτικές μίσους, όχι στον εγκλωβισμό των συμπολιτών, των δημοτών σε ψευτοδιλήμματα.

Για αυτό καλούμε όλους να δείξουν αυτοσυγκράτηση και αξιοπρέπεια. Να δείξουν σεβασμό στους συμπολίτες. Να σεβαστούν ότι δημότες θα διαλέξουν τον καλύτερο. Είμαστε σίγουροι γι' αυτό. Φίλες και φίλοι, ο συνδυασμός μας, «Μαζί μπορούμε», εκφράζει μια πολυδύναμη και πλειοψηφική συνεργασία των ανθρώπων και των δυνάμεων εκείνων που πονάνε για την Στυλίδα, που πονάνε για την Πελασγία, που πονάνε για τις Ράχες, που πονάνε και αγωνιούν για το Αυλάκι, για την Αγία Μαρίνα, για το Λογγίτσι, για την Νεράιδα, για το Άνυδρο, για τον Καραβόμυλο, για τον Αχινό, για την Παλαιοκερασιά, για την Σπαρτιά, για το Αχλάδι, για τους Μύλους, για το Βαθύκοιλο και για τη Γλύφα. Η δύναμή μας είστε εσείς, όλοι εσείς. Ο λόγος τιμής που σήμερα δίνουμε είναι ο δικός σας λόγος, τα δικά σας καθαρά μάτια. Εμείς θέλουμε να κοιταζόμαστε και μετά τις εκλογές στα μάτια.

Ο συνδυασμός «Μαζί μπορούμε» έχει ταυτότητα, έχει οντότητα, έχει προσωπικότητα. Ο συνδυασμός «Μαζί μπορούμε» δεν είναι ένα όνομα χωρίς αντίκρισμα, χωρίς περιεχόμενο, γιατί αυτός ο συνδυασμός είσαστε όλοι εσείς, είμαστε εμείς, τα δικά σας παιδιά, οι δικοί σας άνθρωποι, είμαστε εμείς, η σάρκα από τη δική σας σάρκα, είμαστε εμείς, οι ίδιοι άνθρωποι που χρόνια συνεργαζόμαστε, χρόνια τώρα παλεύουμε για τα κοινά μας προβλήματα. Είμαστε εμείς που και μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα είμαστε πάλι εδώ, πάλι θα πίνουμε καφέ στο ίδιο καφενείο, πάλι θα κάνουμε παρέα, πάλι θα συζητάμε και θα λύνουμε τα προβλήματά μας.

Ο συνδυασμός «Μαζί μπορούμε» είναι η δική σας φωνή, η δική σας εκτίμηση, η δική σας ψυχή. Γιατί δεν μας γνωρίζετε τώρα… μας ξέρετε χρόνια. Έχει ο καθένας τη δική του ιστορία και εσείς την ξέρετε. Εσείς είστε που θα την τιμήσετε. Εσείς θα δικαιώσετε τον προσωπικό αγώνα του καθενός. Ο συνδυασμός μας έχει το ίδιο όραμα με σας, με σένα έχει το όραμα που τόσα χρόνια όλη η Στυλίδα επιζητά. «Μαζί μπορούμε» … γιατί μαζί βάζουμε στόχους και αυτός ο στόχος είναι να ενώσουμε τους δημότες, να πείσουμε όλους τους δημότες ότι ήρθε η ώρα να δούμε μπροστά, μαζί να δώσουμε τα χέρια. Όλοι μαζί να σταματήσουμε τις μικρότητες και τις αντιπαλότητες. Φίλες και φίλοι, είναι χρέος των ηγετών και κυρίως των αυτοδιοικητικών να μιλάνε την μία και μοναδική γλώσσα, την γλώσσα της καρδιάς, την γλώσσα της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι ότι η Στυλίδα, οι Ράχες, η Πελασγία και όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Διευρυμένου Δήμου Στυλίδας, δεν ανήκουν σε κομματικά γραφεία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αξία αν ο δήμαρχος θα είναι δεξιός ή αριστερός ή κεντρώος. Η αλήθεια είναι ότι έχει αξία αν ο δήμαρχος είναι Στυλιδιώτης, αν δηλαδή ο δήμαρχος είναι εδώ και όχι επισκέπτης, αν ζει και δουλεύει εδώ και δεν είναι περαστικός κοιτάζοντας τη Στυλίδα αφ’ υψηλού. Αν ο δήμαρχος επέλεξε τη Στυλίδα, τον τόπο μας, να φτιάξει την οικογένειά του, να στεριώσει τα παιδιά και τα όνειρά του. Η αλήθεια, που μερικούς… τους πονάει, είναι ότι ο Δήμος δεν είναι και δεν πρέπει να είναι το βόλεμα κάποιων, κάποιων που έχουν μάθει να ζουν από τα κοινά, κάποιων που έχουν μάθει να κάνουν ταμείο από αυτά.

Ο Δήμος δεν μπορεί να ανήκει στους επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης. Σε αυτούς που έχουν μάθει να υπηρετούν μόνο από έμμισθη θέση. Μεταξύ άλλων άξιων συμπολιτών μας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ και αυτοί διεκδικούν την ψήφο σας. Είναι αυτοί που δουλεύουν στα σκοτάδια, είναι αυτοί που δε σέβονται οικογένειες και συνειδήσεις, είναι αυτοί που θεωρούν ότι αντίπαλος είναι ο Αποστόλου και όχι τα προβλήματα του τόπου. Είναι οι ίδιοι που λένε για μένα ότι ο πατέρας μου είναι από τον Μώλο. Είναι οι ίδιοι που λένε πως έχω εταιρεία και θέλω δήθεν να πάρω έργα. Είναι οι ίδιοι που διαδίδουν ότι πίσω από μας βρίσκεται κάποιο κόμμα. Είναι οι ίδιοι που δίνουν ανταλλάγματα για να στήσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Μπορείτε να τους εντοπίσετε σε κάποιον άλλο συνδυασμό… Στο δικό μας ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ τέτοια στοιχεία… Εμείς απλά, ρητά και κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι στον κατήφορο που επέλεξαν να διαβούν δεν τους ακολουθούμε. Θα τον περπατήσουν μόνοι τους. Εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτούς. Τελεία και παύλα. Δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν ότι ο συνδυασμός «Μαζί μπορούμε» φτιάχνεται από την φωνή της τοπικής κοινωνίας και ναι είμαστε υπερήφανοι γιατί έχει μέσα ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Έχει μέσα και ανθρώπους ανένταχτους. Πάνω από όλα όμως, έχει μέσα ενεργούς πολίτες.

Πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους. Όλοι μας… έχουμε μια πολιτική αφετηρία και μια κομματική τοποθέτηση. Όμως η στάση μας απέναντι στα κοινά της πόλης προσδιορίζεται από την αγάπη μας για αυτήν, από την διάθεση για προσφορά, από την υπερηφάνεια που νιώθουμε για αυτή. Όσο για μένα θα πω καθαρά. Η δική μου ηθική είναι η ηθική της ευθύνης, είναι η ηθική των πεποιθήσεων, είναι η ηθική που μου έμαθε ο πατέρας μου. Να μη φοβάμαι. Να περπατάω με το κεφάλι ψηλά. Να μην ντρέπομαι που ξεκίνησα φτωχός για να φτάσω να μπορώ σήμερα να προσφέρω και να ζητάω αυτή την εμπιστοσύνη από τους δημότες της Στυλίδας. Να μην ντρέπομαι που δουλεύω και προσφέρω, που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, άνθρωπος της δουλειάς, άνθρωπος ζυμωμένος με την αγορά και τα προβλήματά της.

Ξέρω από μεροκάματο, ξέρω από αγώνες και αγωνίες, ξέρω τι σημαίνει ιδρώτας. Κάποιοι… ενοχλούνται από αυτό και δημιουργούν ψιθύρους. Τους αφήνουμε εκεί στη μιζέρια τους. Κάποιοι… τους καταλαβαίνω…, κάποιοι θα μας ήθελαν φοβισμένους. Όσο λοιπόν και αν προσπαθούν, δεν φοβόμαστε κανέναν. Με όλους εσάς μαζί μου δεν φοβάμαι κανέναν. Εμείς θα δώσουμε λόγο μόνο στον κόσμο, στους δημότες, στον λαό της Στυλίδας, στον λαό της Πελασγίας, στον λαό των Ραχών. Στον λαό των άλλων δημοτικών διαμερισμάτων.

Εμείς δεν θα πάμε να λογοδοτήσουμε σε πολιτικά γραφεία, ούτε δήθεν σε κομματάρχες παλαιών εποχών. Αυτά τελειώνουν σήμερα. Εμείς, δεν στήνουμε ψηφοδέλτιο για να εξασφαλίσουμε μεταθέσεις. Δεν στήνουμε ψηφοδέλτιο για να εξασφαλίσουμε επαγγελματίες αντιδημάρχους. Δεν φτιάχνουμε ψηφοδέλτιο για να βολέψουμε κανέναν. Ούτε ένας από όσους συμμετέχουν στο συνδυασμό «Μαζί μπορούμε» δεν έχει προσωπικό συμφέρον. Αυτό που ενώνει τους υποψηφίους μας είναι η αγάπη για τη Στυλίδα, για τον τόπο μας.

Είναι αυτό που δεν μπορεί κανείς να τους στερήσει: να νοιάζονται για τον τόπο τους, να νοιάζονται για τη γειτονιά τους, να νοιάζονται για τα παιδιά τους, να νοιάζονται για το λιμάνι μας, να νοιάζονται για τα σχολεία μας, για τα μοναστήρια μας, για το πράσινό μας, για τη γη μας. Φίλες και φίλοι ο συνδυασμός μας, δε σημαίνει συνάθροιση των παραπονούμενων, των δυσαρεστημένων. Δε σημαίνει συγκέντρωση των αποκλεισμένων από τη διαχείριση της τοπικής εξουσίας. Σημαίνει συσπείρωση, σημαίνει συστράτευση, σημαίνει δουλειά πλάτη με πλάτη όλων όσων πιστεύουν ότι ο διευρυμένος δήμος Στυλίδας δεν μπορεί άλλο να μένει στην αφάνεια. Εμείς στο συνδυασμό «Μαζί μπορούμε» έτσι το νιώθουμε, έτσι το καταλαβαίνουμε.

Αυτή είναι η δική μας αλήθεια. Σε τέτοιον αγώνα σας καλούμε. Έντιμο, αξιοπρεπή, σοβαρό, όπως άλλωστε ταιριάζει σε πολίτες ώριμους και υπεύθυνους. Από αυτήν την συνεργασία, από αυτήν την συσπείρωση, από αυτήν την πανστρατιά, δεν μας περισσεύει κανένας. Εμείς τιμούμε την πορεία των προκατόχων μας. Κάθε τοπικός άρχοντας έβαλε ένα μεγάλο λιθαράκι στην ιστορία. Τους αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Φίλες και φίλοι, δουλειά των αυτοδιοικητικών είναι να δίνουν μάχες και να κερδίζουν, να παλεύουν συνέχεια για το καλό του τόπου που αγαπάμε και είναι σίγουρο, ότι με τη δική σας δημιουργική παρουσία καλούμαστε να ανταγωνιστούμε όσα καλά έγιναν από τους προηγούμενους και να κάνουμε κι εμείς το δικό μας βήμα, το σταθερό βήμα στο μέλλον. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δήμο, ο οποίος θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στη Φθιώτιδα.

Στόχος μας είναι ένας δήμος, ο οποίος θα διαθέτει τον απαιτούμενο στρατηγικό σχεδιασμό και εκείνο το ισχυρό μοντέλο διοίκησης, το οποίο, με τις κατάλληλες δομές θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του αύριο, στις απαιτήσεις που καλπάζουν. Δομικός σχεδιασμός για μας είναι αυτή η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών, «Μαζί μπορούμε», να αφήσει τη δική της σφραγίδα στο μέλλον του τόπου, στο μέλλον της πόλης, στο μέλλον των παιδιών μας.

Μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε σχεδιάσει έναν δήμο, ο οποίος θα είναι σύγχρονος οργανισμός με κεντρικές επιτελικές υπηρεσίες, αλλά και με αποκεντρωμένες τις υπηρεσίες της καθημερινότητας . Η πρόκληση είναι μεγάλη. Είναι βέβαιο πως σε ένα δυσοίωνο οικονομικό περιβάλλον είμαστε εμείς αυτοί οι οποίοι ξέρουν τη δουλειά, εμείς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας, το ταλέντο μας για να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να δώσουμε στο Δήμο αυτό που του αξίζει.

Ο συνδυασμός μας είναι μια γνήσια, αυθεντική αυτοδιοικητική κίνηση. Εμείς θέλουμε να είμαστε οι εργάτες της αυτοδιοίκησης, όχι υπηρέτες συμφερόντων. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στο μυαλό των επόμενων, των μεταγενέστερων, θέλουμε να μας θυμούνται σαν μια μεγάλη καλή παρέα, μια δυνατή ομάδα που αγκάλιασε κάθε γωνιά του δήμου και εξυπηρέτησε τους πολίτες και βοήθησε τον κάθε έναν, τον κάθε απλό, τον κάθε ανώνυμο πολίτη.

Αυτός είναι ο συνδυασμός μας. Η έκφρασή του είναι η εντιμότητα, η διαφάνεια, η εργατικότητα, η νοικοκυροσύνη, η προσφορά, η γνώση. Άνθρωποι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο, άνθρωποι που γνωρίζουν που πονά και υποφέρει ο Δήμος, άνθρωποι με μέτρο, άνθρωποι που είναι ανάμεσά σας, που ενδιαφέρονται για να πάμε ένα βήμα μπροστά. Άνθρωποι που έχουν χρόνια ασχοληθεί με τα κοινά, αλλά και νέοι, υπέροχοι, δημότες, οι οποίοι με φλόγα και με πάθος θέλουν να αφήσουν τη δική τους παρακαταθήκη στο μέλλον της Στυλίδας.

Έχω την τιμή να με έχουν εμπιστευθεί καταπληκτικοί άνθρωποι, νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος και πολύ συγκινημένος για αυτό δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη σας.

Σας παρουσιάζω το ψηφοδέλτιο που αποτελεί την αφετηρία μιας μεγάλης νίκης!
  1. Αλεξίου Άγγελος, Ιδιωτικός υπάλληλος 
  2. Αλεξόπουλος Δημήτρης, Αγρότης 
  3. Αναγνώστου Κωνσταντίνα, Ελεύθερος Επαγγελματίας 
  4. Αναλυτή – Αντωνιάδη Ελπίδα, Συνταξιούχος Τραπεζικός 
  5. Βελεσιώτης Παντελής, Συνταξιούχος Αστυνομικός 
  6. Βούλγαρης Σπύρος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 
  7. Γιάννακας Δημήτρης, Συνταξιούχος Δημοτικός Υπάλληλος - Πρόεδρος Κοινότητας Βαθυκοίλου 
  8. Γιαννέλος Κώστας, Αγρότης 
  9. Δρόσος Δημήτρης, Δημόσιος Υπάλληλος 
  10. Ζώτου Αφροδίτη, Ελεύθερος Επαγγελματίας 
  11. Καλωτας Βασίλης, Οικονομολόγος – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σπαρτιάς 
  12. Καπούλας Αποστόλης, Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος 
  13. Καραγκούνης Δημήτρης, Έμπορος Ελαιών – Επόπτης Δημόσιας Υγείας 
  14. Καρανάσιος Αποστόλης, Αγρότης – Νυν Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Στυλίδας 
  15. Καρατζάς Κώστας, Αγρότης 
  16. Κατσαρού – Τζανετάκου Παρασκευή, Αγρότισσα – Νοσηλεύτρια
  17. Κατσικονούρης Χρήστος, Δημόσιος Υπάλληλος 
  18. Κολοβός Βασίλης, Συνταξιούχος Υπάλληλος Τράπεζας της Ελλάδος 
  19. Κούρτη Καλλιόπη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής 
  20. Κουσβαντέλλος Χρήστος, Συνταξιούχος 
  21. Κυριαζή Αναστασία, Ιδιωτική Υπάλληλος 
  22. Κυριάκου - Παπαλέξη Βάσω, Αγρότισσα 
  23. Κωνσταντίνου Αθανάσιος, Πυροσβέστης 
  24. Λαΐνας Νίκος, Ιδιωτικός Υπάλληλος – Αγρότης – Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ραχών 
  25. Λάτος Αθανάσιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος 
  26. Λυρίτσης Αθανάσιος, Συνταξιούχος – Γραμματέας Δ.Σ. Αγροτικού Ελαιουργικού Συν/μού Στυλίδας 
  27. Μάνος Χάρης, Ιδιωτικός Υπάλληλος 
  28. Μανταφούνης Γιώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος 
  29. Μαρής Θανάσης, Αρχιτέκτονας 
  30. Μήτσου Βούλα, Οικιακά 
  31. Μιδούχας Σταύρος, Πολιτικός Μηχανικός 
  32. Μίχα Μαρία, Αγρότισσα 
  33. Μπανιά Έλλη, Οικονομολόγος 
  34. Μπούρχας Ηλίας, Κτηματίας 
  35. Μπούρχας Ιωάννης, Εκπαιδευτικός 
  36. Μύτη Μαρία, Κοινωνιολόγος 
  37. Ντρένιος Αριστείδης, Αλιεύς 
  38. Παλταδάκης Νικηφόρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας – Οινοποιός 
  39. Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος 
  40. Παπαλέξης Χρήστος, Αυτοκινητιστής 
  41. Πολύζου Μαρία, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών 
  42. Πολύμερος Ανδρέας, Οικονομολόγος – Αγρότης 
  43. Σαλιβέστρος Βασίλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος 
  44. Σιακαβέλα Ξανθή, Οικιακά – Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας 
  45. Σπυροκώστα – Βόρρη Αικατερίνη, Συνταξιούχος ΕΛΤΑ 
  46. Σταθόπουλος Παναγιώτης, Συνταξιούχος Ηλεκτρολόγος 
  47. Σύρος Ευστάθιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος 
  48. Τριανταφυλλοπούλου Βάσω, Αρχιτέκτων Μηχανικός 
  49. Τρίγκας Κώστας, Υπάλληλος Φαρμακείου 
  50. Τσάκαλος Ιωάννης, Εν Αποστρατεία Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας 
  51. Τσάμης Αθανάσιος, βιοτέχνης 
  52. Τσιλαφάκη Μαρία, Αγρότισσα 
  53. Τσιούμας Αθανάσιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας 
  54. Φούντας Κώστας, Αγρότης – Πρώην Αντιδήμαρχος 
  55. Χαρίσης Γιώργος, Αγρότης – Νυν Αντιδήμαρχος
Γιάννης Αποστόλου
Γιάννης Αποστόλου
Γιάννης Αποστόλου
Γιάννης Αποστόλου
Γιάννης Αποστόλου
Γιάννης Αποστόλου
Γιάννης Αποστόλου
Γιάννης Αποστόλου

Περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσίαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative