Social Icons

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή την άρνηση της συνδικαλιστικής μαφίας της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ να πραγματοποιήσει το συνέδριο στην Καλαμάτα, βγαίνει στην επιφάνεια ο ρόλος του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού και στο Νομό μας.

Έχουν το θράσος να παρουσιάζουν τους εργαζόμενους ως τραμπούκους και τους τραμπούκους ως εργαζόμενους οι παρατάξεις και οι εκπρόσωποί της συνδικαλιστικής μαφίας οι οποίοι προχώρησαν στην έκδοση εικονικών τιμολογίων για να καρπωθούν κάποιοι επιτήδειοι με παράνομο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα σεμινάρια κατάρτισης που ποτέ δεν υλοποίησαν.

Μπορεί να κρύβουν την αλήθεια από τους εργαζόμενους όμως αυτός ήταν ο λόγος που οι συνδικαλιστικές παρατάξεις της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου, Κουτσούκη, Βασιλόπουλος ΣΥΡΙΖΑ και των ντόπιων εργατοπατέρων προχώρησαν στη διάλυση του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας. Δεν πέρασε πολύς καιρός και αποδείχθηκε πόσο δίκιο είχαμε όταν οι δυνάμεις των ταξικών Σωματείων προτείναμε το πρόστιμο του ΣΔΟΕ να το πληρώσουν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις της Συνδικαλιστικής μαφίας του Παναγόπουλου και Κουτσούκη.

Τολμούν να μιλούν και να περηφανεύονται ότι το ΕΚΠΕΦ έγινε μέλος της ΓΣΕΕ. Κρύβουν από τους εργαζόμενους ότι την ένταξή τους στη ΓΣΕΕ την έκανε η συνδικαλιστική μαφία του Παναγόπουλου, Κουτσούκη και Βασιλόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που θέλουν να κάνουν συνέδριο με εργοδότες και νόθους αντιπροσώπους σαν του ΕΚΠΕΦ για να μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους.

Αυτή η Συνδικαλιστική μαφία δεν θέλει το Εργατικό Κέντρο Λαμίας στην δύναμη της ΓΣΕΕ γιατί θεωρούν ότι δεν είμαστε δικά τους παιδιά, δεν κάνουμε νοθείες όπως το ΕΚΠΕΦ, δεν υλοποιούμε σεμινάρια κατάρτισης όπως το ΕΚΠΕΦ, δεν το παίζουν αγωνιστές έξι πάρα πέντε να είμαστε με τους διαδηλωτές και έξι και πέντε να είμαστε στα κρυφά από τους εργαζόμενους χειροκροτητές του πρωθυπουργού μέσα στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας όπως έκαναν του ΕΚΠΕΦ. 

Γι’ αυτό τον λόγο οι εργατοπατέρες της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ συνεχίζοντας την παράδοση των προγόνων τους, αυτών που διόριζαν οι κυβερνήσεις για να ελέγχουν διαχρονικά το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, όπου έκαναν μέλη μόνο τα δικά τους Σωματεία διέγραφαν και δεν έγραφαν κανένα άλλο που δεν ήταν στον έλεγχο τους στο όνομα της δημοκρατίας. Τους δηλώνουμε ότι είναι τιμή μας που είμαστε απέναντι σε αυτήν την συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε, άλλωστε τους αγωνιστές και τους πρωτοπόρους της εργατικής τάξης η ιστορία του αποκαθιστά ενώ τους εργατοπατέρες τους γράφει με μαύρα μελανά γράμματα.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας ιδρύθηκε για να γίνει πραγματικό αποκούμπι των εργαζομένων και των Σωματείων, τα Σωματεία μέλη του και οι συνδικαλιστές που το απαρτίζουν δεν συμμετείχαν και δεν συμμετέχουν σε κομπίνες, σεμινάρια και δεν συνεργάζονται στα κρυφά με τους εργοδότες. Αλλά προσπαθούν μέσα από τις δυσκολίες και δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό να οργανώσουν τους εργαζόμενους στα Σωματεία για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, πρωτοστατούν στην ανάπτυξη αγώνων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, άλλωστε μέχρι σήμερα και στα δύο χρόνια από την ίδρυση μας το έχουμε αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια.

v Πραγματοποιήσαμε 44 ημέρες απεργία για να στηρίξουμε τους εργαζομένους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας όταν μας το ζήτησαν.

v Πραγματοποιήσαμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 12 Γενάρη του 2018 ενάντια στις προθέσεις Κυβέρνησης για το χτύπημα της απεργίας όταν οι εργατοπατέρες του Εργατικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ) και της ΓΣΕΕ μας λέγανε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και με νύχια και με δόντια στήριζαν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το πέρασμα του χτυπήματος του απεργιακού δικαιώματος.

v Οργανώσαμε τρεις (3) απεργιακές κινητοποιήσεις Στο εργοστάσιο της Αθηναϊκής Οικογενειακής Αρτοποιίας FERRO στη ΒΙΠΕ Λαμίας για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους η εν λόγω εταιρεία μας έσυρε στα δικαστήρια για να βγάλει παράνομη και καταχρηστική την απεργία κάτι που δεν έγινε κατορθωτό αφού η απεργία μας βγήκε νόμιμη από το Δικαστήριο. Αλήθεια οι συνδικαλιστές της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ τόσα χρόνια πόσες απεργίες οι παρεμβάσεις έκαναν προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη επιχείρηση, απολύτως τίποτα, απόντες ήταν, ασχολούνταν με σοβαρότερα θέματα όπως τα σεμινάρια κατάρτισης, για αυτό και στους εργαζομένους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές από το 2011 έως 2016.

v Οργανώσαμε δεκάδες συγκεντρώσεις και εκατοντάδες εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς για την ενημέρωση των εργαζομένων. πραγματοποιήσαμε Δεκάδες παρεμβάσεις για την απλήρωτη εργασία και την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας στο ΣΕΠΕ κλπ.

Οι ανύπαρκτοι του ΕΚΠΕΦ που την δύναμη τους την απαρτίζουν με σωματεία φαντάσματα και σφραγίδες μπορούν να μας δείξουν την δική τους δράση, τις δικές τους παρεμβάσεις όλο αυτό τον διάστημα. Ας αναλογιστούν γιατί τους γύρισαν και τους γυρίζουν οι εργαζόμενοι την πλάτη και δεν τολμούν να κάνουν ούτε συγκέντρωση στην Λαμία και όταν το τολμούν είναι δεν είναι όλοι μαζί καμία τριανταριά μαζί με τους τοπικούς παράγοντες.

Ας προσέχουν λοιπόν οι εργατοπατέρες του ΕΚΠΕΦ όταν μιλούν για το ποιο Εργατικό Κέντρο είναι παράνομο και ποιο νόμιμο. Παράνομο είναι αυτό που δανείστηκε όπως οι ποδοσφαιρικές ομάδες τους αντιπροσώπους ενός δολοφονημένου Εργατικού Κέντρου από την συνδικαλιστική μαφία για να κάνει το νόθο συνέδριο του, για να το γράψουν με το έτσι θέλω στη δύναμη της ΓΣΕΕ και να κρατηθούν στις καρέκλες τους για ακόμα λίγο.

Νόμιμο είναι το Εργατικό Κέντρο που τήρησε όλες τις διαδικασίες έκανε εκλογές σε όλα τα σωματεία μέλη του για να εκλέξουν αντιπροσώπους και να πραγματοποιήσουν ένα γνήσιο συνέδριο και αυτό είναι το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

Την νομιμότητα δεν μας την δίνει η συνδικαλιστική μαφία του Παναγόπουλου, Κουτσούκη, Βασιλόπουλος ΣΥΡΙΖΑ στην ΓΣΕΕ, αλλά η στάση και η δράση μας μέσα στους εργαζόμενους, αυτό μας ενδιαφέρει και αυτό τον σκοπό εξυπηρετούμε.

Όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν το θράσος να σπέρνουν συκοφαντίες με την στήριξη μερίδας μέσων ενημέρωσης, για δήθεν εισβολή του ΠΑΜΕ. Κλαίγονται στα αφεντικά τους που δεν κινητοποιήθηκε η κρατική καταστολή για να τσακίσει τις κινητοποιήσεις εκλεγμένων αντιπρόσωπων, συνδικαλιστών και εργατών απ’ όλη την χώρα. Ήθελαν συνέδριο με ΜΑΤ, μπράβους, με το συνδικαλιστικό της ασφάλειας μέσα στο συνέδριο για να μας επιβάλλουν τους εργοδότες και τους δεκάδες νόθους αντιπροσώπους μεταξύ αυτών και του ΕΚΠΕΦ.

Γνωρίζουν όμως καλά ότι το ταξικό κίνημα δε λογάριασε στις απειλές τους και σε εποχές που η εργοδοσία και το κράτος αλλοίωναν τους συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα με συλλήψεις και εξορίες πρωτοπόρων εργατών. Όλων όσων έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για τα συμφέροντα των εργατών, για να γυρίσει ο τροχός της ιστορία μπροστά.

Δεν θα τους περάσει. Δυναμώνουμε τη μάχη για συνδικάτα εργατών! Συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό χωρίς εργοδότες, μπράβους, και νόθους και το Εργατικό Κέντρο Λαμίας θα είναι σε αυτό!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative