Social Icons

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΟΓΕ ΛΑΜΙΑΣ - Δελτίο τύπου για την κινητοποίηση της 8ης Μάρτη


ΟΓΕ ΛΑΜΙΑΣ
Η Ομάδα Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ σε συνδιοργάνωση με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας τίμησε με αγωνιστικό τρόπο την Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας, την 8η Μάρτη και επικέντρωσε στα αυξημένα προβλήματα των γυναικών και όλου του λαού με μια δυναμική κινητοποίηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Από νωρίς το πρωί συγκεντρωθήκαμε στην είσοδο του Νοσοκομείου με πανό και πικέτες παρουσία και των υποψηφίων Δημάρχων της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαμίας και Στυλίδας, Γιώργου Δελιχά και Ευαγγελίας Καρκάνη αντίστοιχα. Μαζί μας ήταν για να στηρίξει την κινητοποίηση και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Μπασδέκης.
ΟΓΕ ΛΑΜΙΑΣ
Η ΟΓΕ Λαμίας μοίρασε την ανακοίνωση για την 8η Μάρτη σε εργαζόμενες και επισκέπτριες και κατέθεσε υπόμνημα με τις διεκδικήσεις του γυναικείου ριζοσπαστικού κινήματος για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας στον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Κολοκυθά. Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν οι ελλείψεις από την υποβάθμιση των μονάδων υγείας αλλά και οι κατακερματισμένες εργασιακές σχέσεις και η εντατικοποίηση των εργαζομένων.

Ο κ. Κολοκυθάς ως εκπρόσωπος της Διοίκησης του Νοσοκομείου δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση για τα ζητήματα της εμπορευματοποίησης και της υποβάθμισης του Νοσοκομείου και έριξε τις ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις και στο νομοθετικό πλαίσιο που τον περιορίζει. Στα ειδικά αιτήματα για τη στελέχωση ειδικοτήτων όπως μαστολόγος και παιδοχειρούργος και για τον εξοπλισμό με αξονικό μαστογράφο μας παρέπεμψε στο απώτερο μέλλον που με τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ποτέ.

Λαμία 8/3/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative