Social Icons

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, πρώην μέλους του Νομαρχιακού Γραφείου Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ


ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, πρώην μέλους του Νομαρχιακού Γραφείου Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθούν πολύ σημαντικές εκλογικές μάχες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αναλύσεις και εκτιμήσεις. Γιατί; Γιατί οι αποφάσεις και εκτιμήσεις του ΚΚΕ μέσα από τα Συνέδριά του και τις επιμέρους αποφάσεις των καταστατικών του οργάνων δικαιώθηκαν όλες.

Επίσης δικαιώθηκαν έγκαιρα οι εκτιμήσεις για το σκοπό και την εξέλιξη του αστικού - σοσιαλδημοκρατικού μορφώματος, του ΣΥΡΙΖΑ.

Για όσους από εμάς συμμετείχαμε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απόμεινε τίποτα άλλο παρά μια ειλικρινής, δημόσια αυτοκριτική, στο πόσο συμβάλλαμε και πόσο έγκαιρα αντιδράσαμε, στην πορεία του «αριστερού εφικτού στα πλαίσια του αστικού συστήματος»...

Δεν απομένει παρά να τιμήσουμε τους αγώνες και τις θυσίες της 100χρονης πορείας του ΚΚΕ και να συμπαραταχτούμε μαζί του παρά τις όποιες επιμέρους διαφορές.
Να αντιδράσουμε απέναντι στο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του υπαλλήλους αλλά και απέναντι στα νέα «αριστερά σχήματα» που σχηματίστηκαν μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κινούνται στα ίδια μονοπάτια. Όχι απέναντι στους τίμιους αγωνιστές που δεν έχουν ακόμα πειστεί ότι αυτά είναι αναχώματα του αστικού συστήματος. Δεν έχουν πειστεί ότι αριστερή διαδρομή για την ανατροπή και όχι για την αστική διαχείριση του συστήματος δεν υπάρχει χωρίς το ΚΚΕ.

Ήρθε η στιγμή για όσους απογοητεύτηκαν, όσους αποστρατεύθηκαν, όσους πληγώθηκαν από τις επιλογές τους και που σίγουρα δεν εκτίμησαν σωστά, να ακολουθήσουν τον μόνο σίγουρο δρόμο της ενδυνάμωσης του λαϊκού κινήματος και τη μόνη συνεπή δύναμη, το ΚΚΕ.

Όχι μόνο για να αποτρέψει τα σχέδια του καπιταλιστικού συστήματος και των εκπροσώπων του, αλλά και για την ανατροπή του ταξικού συσχετισμού, μέχρι την οριστική ανατροπή του συστήματος και την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού, που η βαθιά γνώση και η εμπειρία θα βοηθήσει στην αποφυγή λαθών και πισωγυρισμάτων.

Η πολύχρονη πορεία μου, στο μαζικό κίνημα και όχι μόνο, η γνώση και η εμπειρία, ιδιαίτερα των τελευταίων χρόνων, με φέρνουν σε καλύτερη θέση, να συμπαραταχθώ με το ΚΚΕ, αυτή την κρίσιμη εποχή όπου ο Λαός μας συμπιέζεται σε όλα τα επίπεδα, από τις πιο βάρβαρες πολιτικές του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative