Social Icons

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Δήλωση της Βαγγελιώς Καρκάνη υποψήφιας δημάρχου Δήμου Στυλίδας


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Δήλωση της Βαγγελιώς Καρκάνη υποψήφιας δημάρχου Δήμου Στυλίδας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Τη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των αγροτών, εκφράζει η υποψήφια δήμαρχος Στυλίδας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγελιώ Καρκάνη, η οποία στο πλαίσιο της παρουσίας της στο μπλόκο των αγροτών στην Πελασγία δήλωσε τα εξής:

Η αγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης ευνοεί τις «μεγάλες αγροτικές εκμεταλλεύσεις» όπως γράφεται στην Κ.Α.Π. Αυτή στηρίζουν και προωθούν τα ευρωενωσιακά κόμματα, οι ελληνικές κυβερνήσεις και οι εκπρόσωποί τους στους Δήμους και τις Περιφέρειες. Αυτοί οδηγούν στην εγκατάλειψη της γης, στην εξαθλίωση τους μικρομεσαίους αγρότες, όσοι έχουν παραμείνει στο επάγγελμα.

Ο Δήμος Στυλίδας είναι μια περιοχή με έντονα αγροτικά χαρακτηριστικά, κυρίως στον τομέα της καλλιέργειας ελιάς. Παρά την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, η τιμή του είναι εξευτελιστική και η μεγάλη πλειοψηφία των παραγωγών να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος καλλιέργειας, αλλά και στη φοροληστεία που επιβάλλει το κράτος.

Σε όλα αυτά προστίθεται και η ελλιπής δακοκτονία, με ευθύνη της Περιφερειακής Διοίκησης και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή της φετινής παραγωγής. Άμοιρη ευθυνών δεν είναι και η σημερινή δημοτική αρχή για απουσία συγκεκριμένων παρεμβάσεων οι όποιες θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τους αγρότες.

Ως υποψήφια δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Στυλίδας εκφράζω την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση, τη δική μου και του ψηφοδελτίου μας, στους αγρότες της περιοχής, αλλά και στους αγρότες και κτηνοτρόφους ολόκληρης της χώρας, που βρίσκονται στα μπλόκα και διεκδικούν την παραμονή τους στις καλλιέργειες και στα τα κοπάδια τους.

Καλώ επίσης τους αγρότες και τον εργαζόμενο λαό της περιοχής να συμπορευτεί και να στηρίξει τις δυνάμεις που παλεύουν ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παλεύουν ενάντια στην πολιτική που τους φτωχαίνει και τους φορτώνει βάσανα. Καλώ κάθε λαϊκό άνθρωπο να δυναμώσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές του Μάη.

Βαγγελιώ Καρκάνη

Υποψήφια δήμαρχος Λαϊκής Συσπείρωσης Στυλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative