Social Icons

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ -ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΤΕΛ


vettas

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου, παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Βέττα Δημήτρη (Φθιώτιδας), Παυλίδη Κώστα (Κέρκυρας) στην οποία συζητήθηκαν ασφαλιστικά θέματα των ιδιοκτητών των λεωφορείων που είναι ενταγμένα στις ΚΤΕΛ Α.Ε. Κοινή συνισταμένη υπήρξε η εφαρμογή της εγκυκλίου του ΕΦΚΑ υπ’ αριθμόν 1069/2018 και η αποφυγή και αποσόβηση οποιασδήποτε αδικίας σε βάρος μετόχων και υπαλλήλων των ΚΤΕΛ ΑΕ.

Εκ μέρους των ΚΤΕΛ στη σύσκεψη συμμετείχαν: 

Σοφοκλής Φάτσιος (Πρόεδρος ΠΟΑΥΣ), Νότης Μάρκελος (Γεν. Γραμματέας ΠΟΑΥΣ και Πρόεδρος Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κορινθίας), Γιάννης Λάμπρου (Μέλος Δ.Σ. ΠΟΑΥΣ και Πρόεδρος Πανελλαδικού Αλλ/κου Συν/σμου Βορείου Ελλάδος), Ανδρέας Μανωλόπουλος (Πρόεδρος Γενικής Συνομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ελλάδος), Καλλέργος Βουλγαράκης (Πρόεδρος ΠΟΑΣ και Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου), Μιχάλης Σακελλαρίου (Γεν. Γραμματέας ΠΟΑΣ και Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας), Αριστείδης Οφίδης (Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣ και Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης), Ιωάννης Ρήγας (Αντιπρόεδρος Β’ ΠΟΑΣ και Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας), Νίκος Γούλας (Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας), Γεώργιος Χελιδώνης (Τεχνικός Σύμβουλος ΠΟΑΣ), Δημήτριος Φίλης (Δ/ντης Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων), Αλέξανδρος Πάγκαλης (Δ/ντης Αστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας).         

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative