Social Icons

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΤΕ Φθιώτιδας – Εκδήλωση για την Εκπαίδευση και τον κλάδο των εκπαιδευτικών


1
Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη απόγευμα στη Λαμία σύσκεψη της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ με θέμα «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, ο κλάδος των εκπαιδευτικών και οι θέσεις του ΚΚΕ». Την παρουσίαση έκανε ο Αλέκος Αρβανιτίδης, εκπαιδευτικός, συνδικαλιστής στην ΑΔΕΔΥ και μέλος της Επιτροπής της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την Εργατική και Συνδικαλιστική Δουλειά ο οποίος κάλεσε σε ολόπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ, συστράτευση και συμπόρευση μπροστά στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες που ακολουθούν.

2
Παρεμβάσεις έγιναν από τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστα Μπασδέκη υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας που αναφέρθηκε στα ζητήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση στην Περιφέρεια και Γιώργο Δελιχά υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων για τα προβλήματα της εκπαίδευσης στο δήμο.
3
Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση για το πώς καλύτερα και αποτελεσματικότερα θα οικοδομηθεί και θα προχωρήσει η συσπείρωση δυνάμεων και η Κοινωνική Συμμαχία και στο χώρο της Εκπαίδευσης. Επίσης συζητήθηκε ο ρόλος και η στάση των εκπαιδευτικών μέσα κι έξω από την τάξη και πώς θα συμβάλλουν στη μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών της εργατικής και των λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στις επιδιώξεις του αστικού σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative