Social Icons

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Στυλίδα: Ενισχύεται η Στυλίδα εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου


aos


Ενισχύεται η Στυλίδα εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Αλεξίου, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, ποινές και από μεταγραφές.
Συγκεκριμένα επιστρέφει από τραυματισμό και τίθεται στη διάθεση του προπονητή, ο επιτελικός μέσος Άγγελος Βαρυπάτης, ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μάγιος και ο αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Καββαδίας.
Επιστρέφουν απόΨ έκτιση ποινών ο κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Κουφιώτης και ο δεξιός οπισθοφύλακας Στέλιος Τέγος.
Παρών δηλώνουν και οι δύο στρατευμένοι της ομάδας, Αλέξανδρος Ξεζώνοτος και Νίκος Μανιάς.
Απών θα είναι ο Κώστας Κουφιώτης, ο οποίος έλειψε για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού και είναι τιμωρημένος με κάρτες.
Επίσης όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα βρίσκονται στην αποστολή, τόσο ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος, Ζαν Ακασού και ο Βραζιλιάνος φορ Ντάγκλας Αλμέιντα “Ντοράντο”, που πήραν χρόνο συμμετοχής στην Ιτέα, όσο και οι δύο Γάλλοι επιθετικοί ποδοσφαιριστές, Ντύλαν και Τσάρλς Τάι.

Αξίζει να τονιστεί, πως η πολύ καλή πορεία του Α.Ο Στυλίδα ανακόπηκε με δύο άτυχα αποτελέσματα και οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν κομβικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο θα είναι η απαρχή για να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και να καταφέρει στη συνέχεια στα άλλα παιχνίδια, να συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα κρατήσουν την ομάδα στην Κατηγορία.

Τέλος να σημειωθεί πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Φθιώτιδας, αλλά και της γειτονικής Μαγνησίας, και αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το ΔΑΚ Στυλίδας, που σημαίνει οικονομική τόνωση για τους ανθρώπους της ομάδας.

Πηγή: speaker

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative