Social Icons

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Οι τρόποι με τους οποίους θα ανανεώσετε το μικρό υπνοδωμάτιό σας


ypnodomatio
Στη σύγχρονη ζωή στις πόλεις, πολλοί από εσάς είναι πιθανό να ζείτε σε ένα μικρό σχετικά σπίτι ή να έχετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Το τελευταίο είναι γεγονός ότι μπορεί να σας φαίνεται απίθανο να μεγαλώσει, όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο για το αγαπημένο σας δωμάτιο, στο οποίο ξεκουράζεστε και περνάτε αρκετές ώρες της ημέρας σας. Εάν λοιπόν μία ανακαίνιση σπιτιού δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σας, θα δούμε πώς μπορείτε να αλλάξετε το υπνοδωμάτιό σας ώστε να γίνει αρκετά πιο λειτουργικό.

Ξεκινήσετε έχοντας στο μυαλό σας ότι κάθε εκατοστό, σε μήκος και ύψος, παίζει ρόλο για την εικόνα του δωματίου σας. Έπειτα, σκεφτείτε τον πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει το φως για το υπνοδωμάτιό σας. Εάν λοιπόν έχετε ένα φωτεινό με φυσικό τρόπο δωμάτιο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βοηθήσετε το φως να μπει σε αυτό, τοποθετώντας λεπτές κουρτίνες για παράδειγμα. Εάν το δωμάτιό σας στερείται φυσικού φωτισμού, μην ανησυχείτε, καθώς με τη χρήση ενός ή παραπάνω φωτιστικών θα πετύχετε έναν πολύ καλό φωτισμό.

Η εξοικονόμηση του πολύτιμου χώρου είναι απαραίτητη, για αυτό και θα πρέπει να αναλογιστείτε το μέγεθος καθώς και το σχέδιο του κρεβατιού σας. Μία πολύ καλή επιλογή είναι να προμηθευτείτε ένα κρεβάτι το οποίο θα έχει συρτάρια από κάτω, ώστε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα ή τα ρούχα σας. Παράλληλα, εάν βοηθάει η διαρρύθμιση του χώρου, μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά ράφια πάνω από το κρεβάτι σας, ώστε να μην έχετε την ανάγκη για κομοδίνο και να κερδίσετε ακόμα περισσότερο χώρο.

Εάν τα ράφια δεν αποτελούν επιλογή και η έλλειψη χώρου για ένα κομοδίνο σας προβληματίζει, σκεφτείτε ότι η συρταριέρα που συνήθως έχουν τα υπνοδωμάτια μπορεί να σας χρησιμεύσει για το σκοπό αυτό, τοποθετώντας πάνω σε αυτήν και το φωτιστικό σας. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε εκτός από τη συρταριέρα να χρησιμοποιήσετε ως κομοδίνο και το έπιπλο που λειτουργεί ως τουαλέτα, στο οποίο συνήθως θα καθίσετε ώστε να βαφτείτε ή να χτενιστείτε.

Μην απογοητευτείτε εάν το υπνοδωμάτιό σας χωράει ίσα ίσα το κρεβάτι σας από τη μία πλευρά του τοίχου στην άλλη. Τοποθετώντας ένα κρεβάτι με ουρανό, σιδερένιο για παράδειγμα, καθώς και μία κουνουπιέρα στο επάνω μέρος του, θα κάνει αμέσως το χώρο σας πιο ζεστό και θα ανυπομονείτε να επιστρέψετε σε αυτόν.

Μία ακόμα πολύ καλή λύση για το μικρό υπνοδωμάτιο είναι να τοποθετήσετε ένα κρεβάτι ψηλά, στο οποίο θα ανεβαίνετε με σκάλα, και έτσι θα έχετε αρκετό χώρο από κάτω ώστε να τον γεμίσετε με ό, τι χρειάζεται, όπως έναν καναπέ, ένα γραφείο ή μία συρταριέρα.

Μία πολύ πρωτότυπη λύση που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι να τοποθετήσετε το κρεβάτι σας μέσα σε μία εσοχή του τοίχου, μέσα στην οποία θα υπάρχουν ράφια αποθήκευσης και γύρω από τον οποίο θα υπάρχει χώρος για ντουλάπια.

Άρθρο από https://www.dynamicgroup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative