Social Icons

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


PEAEA

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Το Παράρτημα Λαμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας καταγγέλλει την αθλιότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που παραπέμπει σε δίκη τους αγροτοσυνδικαλιστές της Θεσσαλίας μετά το στήσιμο των αγροτικών μπλόκων.

Μας εξοργίζει διπλά η επαναλαμβανόμενη υποκριτική της στάση, αφού από τη μια δίνει το «πράσινο φως» για την ένταση της καταστολής και από την άλλη εκφράζει τάχα τον προβληματισμό της για τη «βιασύνη» της Δικαιοσύνης. Και σημειώνουμε πως, ενώ αυτή κυβερνά εδώ και κάποια χρόνια, διατηρεί άθικτη τη νομοθεσία με την οποία οργιάζουν τα «αγροτοδικεία». Κι ακόμα χειρότερα, ψήφισε νόμο ενάντια στο δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση.

Πράττει ακριβώς το ίδιο με τους προκατόχους της, έχοντας ως πυξίδα τα αμερικανοΝΑΤΟϊκά, τα ευρωενωσιακά συμφέροντα και τις επιλογές της ντόπιας αστικής τάξης. Τέτοια είναι και η Κοινή Αγροτική Πολιτικής(ΚΑΠ) της Ε.Ε. που ξεκληρίζει το μικρό και μεσαίο αγρότη ο οποίος μάχεται για την επιβίωσή του.

Η αυξανόμενη σκλήρυνση του αυταρχισμού της «κυβερνώσας Αριστεράς» απέναντι σε όλους όσοι διαμαρτύρονται και αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους επιβεβαιώνει -άλλη μια φορά- ότι η καταστολή είναι απαραίτητο «συμπλήρωμα» της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ως Παράρτημα Λαμίας συνυπογράφουμε τα αιτήματα της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους. Καλούμε τους φορείς και το λαό της Φθιώτιδας να συμπαρασταθούν με κάθε πρόσφορο τρόπο στους αγρότες του νομού και του μπλόκου που έχει στηθεί στον Κόμβο της Πελασγίας.

ΛΑΜΙΑ 31/01/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative