Social Icons

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Εγκαινιάσθηκε στον Γοργοπόταμο ο νέος τροφοδοτικός αγωγός ύδρευσης Λαμίας


gorgopotamos
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα , του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Φθιώτιδας , όλων των Βουλευτών , του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη των Τοπικών Αρχών και πολύ κόσμου εγκαινιάστηκε στον Γοργοπόταμο το πρωί των Θεοφανείων ο νέος τροφοδοτικός αγωγός ύδρευσης της Λαμίας.
Αμέσως μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον ίδιο σχεδόν χώρο πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων.

«Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα πολύ μεγάλο έργο που λύνει το πρόβλημα της ύδρευσης της Λαμίας για τα επόμενα 100 χρόνια …» σημείωσε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης που αναφέρθηκε στην ομιλία του και στην σημασία του έργου αλλά και στο ιστορικό υλοποίησης του:
« Πρόκειται για ένα έργο 10 εκατομμυρίων ευρώ που θα καλύπτει την ύδρευση του Δήμου Λαμιέων για αλλά 100 χρόνια .Το έργο εντάχθηκε τον Ιούνιο του 2012 στο πρόγραμμα ΕΠΕΡΑ από τον πρώην Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά , η σύμβαση υπεγράφη τον Ιούνιο του 2013 και το έργο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2014 επι Δημαρχίας Γιώργου Κοτρωνιά και ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2017 …» σημείωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης.

«Ενωμένοι και με ανοιχτά μυαλά μπορούμε να κάνουμε πολλά . Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή και καλό θα ήταν να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος .Ο Γοργοπόταμος εξ άλλου τονίζει την ενότητα…» σημείωσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

gorgopotamos
Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων και η Διεύθυνση και τα στελέχη όπως και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Λαμίας.

ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative