Social Icons

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Επιστολή Αθ. Μπαρούτη προς τους υποψήφιους Δημάρχους Στυλίδας


epistoli

ΠΡΟΣ ..

Υποψήφιες - ους.. Δημάρχους ΣΤΥΛΙΔΑΣ !!

Σας απευθύνομαι Πριν.. Του αποτελεσματος των Δημοτικών Εκλογών..
Ώστε να απευθυνθώ σε όλες και όλους, τους ενδιαφερομενους υποψηφίους, για την πρόοδο. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..
Και για την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ συνεισφορά όλων σας, από όποια θέση και αν βρεθείτε !!
Η ΣΤΥΛΙΔΑ ειναι θαλάσσια πόλη.. Εαν δεν αξιοποιηθεί και δεν αναβαθμιστεί !! Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ !! Δεν πρόκειται να έχει την θέση που της αξίζει .. Εαν δεν γίνουν έργα ανάπλασης και αναψυχής,στα σημεία που σήμερα είναι προς χρήσιν εκφορτώσεων και πάρκινγκ εκατέρωθεν του ΛΙΜΑΝΙΟΥ ..


ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΣΤΥΛΙΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ..
Και σε αυτο πρεπει ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ και να σταθούν αρωγοί ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ .. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ.. ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ..

Εαν δεν αλλάξει εικόνα η πόλη μας στην πλευρά της θάλασσας δεν έχει μέλλον .. Έχουν ειπωθεί διάφορα, για παράδειγμα να κάνουν ορεινά καταφύγια για τουρισμό ..Εντάξει αλλά η ΑΦΕΤΗΡΙΑ και το ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ειναι παντα Η ΠΟΛΗ !! αν δεν αναβαθμιστεί δεν ξεκινάει κάτι άλλο.. ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ !! ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ !! ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ !! ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ..

ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ .. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..
ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ..ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΘΟΣ.. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΜΦΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ..
ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ !! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ..

Με εκτίμηση !!
Θαν. Ν. Μπαρούτης ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative