Social Icons

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ – Ότι πιο εκφυλισμένο και χυδαίο εμφανίστηκε στις γραμμές της ταξικής πάλης



Γράφει ο Νίκος Μόττας

Ντρόπιασαν, κουρέλιασαν, ποδοπάτησαν την έννοια της Αριστεράς.
Στο όνομα της «αριστερής κυβέρνησης» ανέλαβαν να βγάλουν εις πέρας την πιο βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου, που ακόμη και η πιο δεξιά κυβέρνηση θα αδυνατούσε να το πράξει.
Ταυτίστηκαν με τις αντιδραστικότερες πολιτικές που εφαρμόστηκαν στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αποδείχθηκαν οι ικανότεροι στυλοβάτες του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος και οι καλύτεροι μαθητές των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Κατάφεραν να προκαλέσουν στο εργατικό κίνημα μεγαλύτερη ζημιά απ’ όση το ΠΑΣΟΚ τις περασμένες δεκαετίες. Εξαγόρασαν και εξαπάτησαν λαϊκές συνειδήσεις. Πούλησαν στο κεφάλαιο τα όποια ψήγματα ιδεολογικής αξιοπρέπειας τους είχαν απομείνει.

Επιχείρησαν, με θράσος πρωτόγνωρο, να «ξεπλύνουν» τις βρωμιές τους με στεφάνια στην Καισαριανή και το Μπελογιάννη. Σαν λαθρεπιβάτες της ιστορίας προσπάθησαν αναίσχυντα να οικειοποιηθούν τους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος.
Το σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε στην πράξη ότι πιο εκφυλισμένο, ότι πιο χυδαίο εμφανίστηκε στις γραμμές της ταξικής πάλης.
Αυτά, λοιπόν, τα ρετάλια της συμβιβασμένης «αριστεράς», της σοσιαλδημοκρατίας, έχουν σήμερα το απύθμενο θράσος να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ και τους κομμουνιστές.

Χωρίς ίχνος ντροπής αναγορεύουν την επαίσχυντη, αμερικανονατοϊκής κοπής συμφωνία των Πρεσπών σε… αντι-ιμπεριαλιστική πράξη, ψέγοντας το ΚΚΕ για… διολίσθηση σε «εθνικιστικές θέσεις»! Ποιοί; Αυτοί που το 1992 εκστασιάζονταν από τον παλμό των σκοπιανοφάγων συλλαλητηρίων. Οι ίδιοι που συνυπήρξαν κυβερνητικά με την ακροδεξιά του Καμμένου.

Θα έρθει όμως ο καιρός που τα πολιτικά τέκνα των «Κύρκων», τα ταξικά ναυάγια που συνεχίζουν να επιπλέουν στο βούρκο της αστικής πολιτικής, θα πάρουν την απάντηση τους από το εργατικό-λαϊκό κίνημα, από τον ίδιο το λαό στις πλάτες του οποίου παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative