Social Icons

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Δύο πανό ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ κρέμασε το ΚΚΕ στην Ακρόπολη


kke
Δύο μεγάλα πανό,  ένα γραμμένο στα αγγλικά κι ένα στα ελληνικά, κρέμασαν πριν λίγη ώρα μέλη του ΚΚΕ από τα τείχη της Ακρόπολης, με σύνθημα: «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό». ΝΑΙ στη φιλία – αλληλεγγύη, και κοινή πάλη των λαών».
Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στέλνουν σήμερα το μήνυμα της καταδίκης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι είναι Νατοϊκής έμπνευσης που ρίχνει νερό στο μύλο των εθνικισμών και των αλυτρωτισμών, σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

kke
Καλούν στα αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια του ΚΚΕ το απόγευμα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
Στο κοινοβούλιο το ΚΚΕ έχει εκφράσει έντονες για την συμφωνία, καταγγέλλοντας πως δρομολογεί «ιμπεριαλιστικά συμφέροντα» και δεν θέτει τέλος σε εκφάνσεις αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια.
Ενόψει της ψηφοφορίας για την συμφωνία, που αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής Το ΚΚΕ διοργανώνει συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα στις 18:30 το απόγευμα.

Στην πρωτεύουσα το σημείο συνάθροισης είναι το Πάρκο Ελευθερίας όπου θα μιλήσει ο γενικός γραμματέας της παράταξης, Δημήτρης Κουτσούμπας.

etexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative