Social Icons

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με ομιλητή έναν… κολλητό του σφαγέα των Βαλκανίων Κλίντον!


Κρις Σπύρου
Πάνω από 3.000 πούλμαν με διαδηλωτές αναμένουν οι διοργανωτές του αυριανού εθνικιστικού συλλαλητηρίου που έχει οριστεί για τις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», που διοργανώνει την κινητοποίηση, το συλλαλητήριο θα είναι το ογκωδέστερο που έχει γίνει ποτέ, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας για την αποφυγή τυχόν παρατράγουδων.

Αυτό που ωστόσο προκαλεί ενδιαφέρον είναι η είδηση πως ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κληθεί να μιλήσουν στην αυριανή συγκέντρωση είναι και ο ελληνοαμερικανός Κρις Σπύρου. Πρόκειται για γνωστή προσωπικότητα της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην πολιτειακό γερουσιαστή και πρώην πρόεδρο της Βουλής των Δημοκρατικών του Νιου Χαμσάιρ.

Εκτός από δραστήριο στέλεχος της ομογένειας και γνωστός υποστηρικτής των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, ο Κρις Σπύρου διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με την οικογένεια Κλίντον. Ο ίδιος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία τόσο του σφαγέα της Γιουγκοσλαβίας Μπιλ Κλίντον το 1992, όσο και σε αυτήν της Χίλαρι Κλίντον το 2016.
Κρις Σπύρου
Το ερώτημα που εύλογα τίθεται προς τους διοργανωτές- αλλά και όσους προτίθεται να συμμετάσχουν – του συλλαλητηρίου είναι το εξής: 

Τι δουλειά έχουν οι κολλητοί αυτών που διέλυσαν τα Βαλκάνια, μακελεύοντας το γειτονικό λαό της Γιουγκοσλαβίας, σε ένα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία; Άραγε, ποια είναι η θέση του πατριώτη Κρις Σπύρου για το ιμπεριαλιστικό αιματοκύλισμα των Βαλκανίων από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ (όπου πρωταγωνίστησε η κυβέρνηση του καλού του φίλου Μπ. Κλίντον); Αλήθεια, όταν κατ’ εντολή του προέδρου Κλίντον πριν 20 χρόνια βομβαρδίζονταν ανηλεώς η Γιουγκοσλαβία, ποια στάση είχε κρατήσει ο αυριανός ομιλητής του συλλαλητηρίου;

Η παρουσία του ελληνοαμερικανού παράγοντα στην αυριανή εθνικιστική σύναξη της προσδίδει ένα επιπλέον άρωμα «αμερικανοτσολιαδισμού». Διότι, εκτός απ τους δολοφόνους Ναζί της Χρυσής Αυγής, τις διάφορες φασιστικές οργανώσεις και ομάδες, τα παραεκκλησιαστικά σωματεία και γκρουπούσκουλα που καλούν σε μαζική παρουσία στο Σύνταγμα, το συλλαλητήριο των «μακεδονομάχων» θα έχει και έναν πολύ καλό φίλο των ιμπεριαλιστών φονιάδων.

Ο «πατριωτικός» ο μύλος, όλα τα αλέθει…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative