Social Icons

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

"Λαμία 1991 - 2018 Προτάσεις - παρεμβάσεις" το καινούργιο βιβλίο του Στέφανου Σταμέλλου


poster
Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Στέφανου Σταμέλλου 

«Λαμία 1991-2018 

προτάσεις - παρεμβάσεις

Όσα δεν πήρε ο άνεμος του χρόνου»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφόρησε από τον Εκδοτικό Οίκο Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ το βιβλίο του Στέφανου Σταμέλλου με τίτλο:

«Λαμία 1991-2018
προτάσεις - παρεμβάσεις
Όσα δεν πήρε ο άνεμος του χρόνου»

Είναι ένα βιβλίο όχι μόνο αυτοδιοικητικό. Είναι μια αναδρομή, ένα φλας μπακ στα τελευταία είκοσι εφτά χρόνια, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν και να επαναδημοσιευτούν οι παρεμβάσεις, οι προτάσεις και γενικά τα κείμενα και οι ανακοινώσεις με περιεχόμενο αυτοδιοικητικό, που έχουν γίνει από τον γράφοντα από το 1991 έως το 2018 για τη Λαμία. Κείμενα τα οποία διατηρήθηκαν στο ηλεκτρονικό αρχείο, πολλά από τα οποία έχουν αναρτηθεί κυρίως σε ιστοσελίδες και ιστότοπους, διατηρώντας την αρχική τους μορφή. Ένα βιβλίο με αυτοβιογραφικό χαρακτήρα.

Στόχος και φιλοδοξία του βιβλίου, όπως λέει ο συγγραφέας, είναι να βοηθηθούν όσοι ενδιαφέρονται για τα τοπικά δρώμενα. Επιδιώκει να αναδειχθούν οι ευθύνες και οι δυνατότητες της αυτοδιοίκησης και των πολιτών, παρατηρώντας τα θέματα κάτω από μια κινηματική οπτική γωνία και κάτω από το πρίσμα κυρίως των θέσεων της οικολογίας.

Το βιβλίο διατίθεται απευθείας από τον εκδοτικό οίκο Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (Σταδίου 5 Αθήνα) και από τα βιβλιοπωλεία της Λαμίας. Τα υπόλοιπα βιβλιοπωλεία (ηλεκτρονικά ή μη) ή οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες θα μπορούν να το παραγγείλουν από τον Εκδοτικό Οίκο Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος αλλά και στο e-mail sstamell@otenet.gr και τηλεφωνικά στο 2231021007 ανά πάσα στιγμή.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Στέφανος Σταμέλλος
Πλούτωνος 1 35100 Λαμία
Τηλ 2231021007 6977261256

e-mail: sstamell@otenet.gr
http://www.e-ecology.gr
https://www.facebook.com/stefanos.stamellos

Λαμία, Γενάρης 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative