Social Icons

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο – Ομολόγησαν οι δυο δολοφόνοι



foititria
Ένας Έλληνας και ένας Αλβανός που έπεφταν σε αντιφάσεις ομολόγησαν τελικά την πράξη τους - Οι δυο δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της - Η μοιραία διαδρομή και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Οι δυο βασικοί ύποπτοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είναι οι δολοφόνοι της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο. Ομολόγησαν ότι είναι εκείνοι που σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη.
Από χθες είχαν κριθεί ως οι βασικοί ύποπτοι καθώς είχαν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.
Οι αξιωματικοί του Λιμενικού μετά από έρευνα στο υλικό καμερών από την περιοχή όπου διέμενε η άτυχη φοιτήτρια έφτασαν στους δύο άνδρες που φαινόταν πως ήταν και οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή.

Η άτυχη κοπέλα έχει καταγραφεί να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της. Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση φαίνεται μάλιστα ότι εντόπισαν ίχνη της κοπέλας και σε ένα σπίτι, έναν χώρο που σχετίζεται με τον έναν από τους δύο και έτσι αποφάσισαν να τους καλέσουν για εξέταση.
Εκεί οι δυο άνδρες έπεσαν σε αντιφάσεις.

Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο


Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι οι δυο δράστες επιχείρησαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με την άτυχη κοπέλα. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν και όταν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει τη χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο.

Οι δυο δράστες δεν σταμάτησαν εκεί. Φόρτωσαν το σώμα της στο λευκό βαν και πήραν το δρόμο για τη Λίνδο.
Τα στοιχεία από την πορεία του αυτοκινήτου είναι στη διάθεση των αρχών μέσα από κάμερες ασφαλείας και έτσι οι δυο δράστες αναγκάστηκαν να ομολογήσουν, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα φαίνεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative