Social Icons

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη Αγάπης στο Γηροκομείο Στυλίδας


Γηροκομείο Στυλίδας
Λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων Ενορίες της Ιεράς μας Μητροπόλεως και αρκετοί πιστοί συνηθίζουν να επισκέπτονται τα Εκκλησιαστικά μας Ιδρύματα να εύχονται στους τροφίμους και το προσωπικό για τις Άγιες ημέρες και να προσφέρουν τα δώρα τους.Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή - Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα επισκέφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου τα μέλη του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον Άγιο Κωνσταντίνο Λοκρίδος συνοδευόμενα από τον Προϊστάμενο - Εφημέριο π. Κωνσταντίνο Ρεντίφη.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και οι εργαζόμενοι καλωσόρισαν τους επισκέπτες και τους ξενάγησαν στους σύγχρονους χώρους του Γηροκομείου.
Οι επισκέπτες έψαλλαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και ευχήθηκαν στους τροφίμους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
Επίσης τους ευχαρίστησαν θερμά για τα τρόφιμα που προσέφεραν για τις ανάγκες του Ιδρύματος και αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Ακολούθως εκ μέρους του Γηροκομείου προσφέρθηκε κέρασμα στην τραπεζαρία.
Γηροκομείο Στυλίδας
Γηροκομείο Στυλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative