Social Icons

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Μπροστά στα ανοιχτά θέματα της Ευρυτανίας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης


Δημήτρης Αναγνωστάκης
Με τους Δημάρχους  Καρπενησίου κ.  Nίκο  Σουλιώτη και Αγράφων  κ. Θεόδωρο  Μπαμπαλή βρέθηκε στην Ευρυτανία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Δ. Αναγνωστάκης.  Με το πέρας των συναντήσεων δήλωσε :
«Συνεχίσαμε το αυτοδιοικητικό οδοιπορικό μας στις ορεινές περιοχές της Στερεάς.
Επισκέφτηκα τους φίλους Δημάρχους και συζητήσαμε σε αυτή την πρώτη επίσκεψη, τα κύρια θέματα της ορεινής ζώνης της Ευρυτανίας: τo οδικό δίκτυο, την ερημοποίηση της υπαίθρου, την απομόνωση της περιοχής και συνολικά την εξασθένιση του ορεινού χώρου.
Με τους φίλους Δημάρχους διαπιστώσαμε συναντίληψη.

Δεσμευτήκαμε με τους συνεργάτες μου, κατά την οριστικοποίηση του προγράμματός μας, να κάνουμε αναλυτικές συζητήσεις και προτάσεις, έτσι ώστε να έχουμε ένα δομημένο, ρεαλιστικό  πρόγραμμα,  στηριγμένο χρηματοδοτικά τόσο στο ΠΕΠ και στο ΠΔΕ όσο και στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και στο Ταμείο Συνοχής.
Στην περιοδεία μας  συναντηθήκαμε με τους παλιούς Δημάρχους Καρπενησίου  κ.κ.  Γ. Παπαδόπουλο και  Β. Καραμπά  και ανταλλάξαμε απόψεις για την κατάσταση της περιοχής. Ζήτησα και τη δική τους συμβολή  στην κοινή μας προσπάθεια.

Ο τόπος μας δεν χρειάζεται επικοινωνιακά τρικ, ούτε βαρύγδουπες εξαγγελίες. Χρειάζεται καλό σχεδιασμό, ρεαλισμό, συμμετοχή, εστίαση των πόρων.
Στη μεταμνημονιακή  εποχή,  καταθέτουμε την αυτοδιοικητική και διοικητική μας  εμπειρία, σε ένα σχέδιο αντιμετώπισης  της φτώχειας  καθώς και προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση του ορεινού χώρου, για να αντιστραφεί η αρνητική εξέλιξη στην Ευρυτανία, για μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής».

Ο Δ. Αναγνωστάκης  συναντήθηκε στη συνέχεια και με άλλα τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη, με τα οποία αντάλλαξε απόψεις για θέματα της περιοχής.

Την Παρασκευή 23/11/2018 ο Δ. Αναγνωστάκης παρακολούθησε την Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας, που συνεδρίαζε στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας και συζήτησε με υπηρεσιακούς παράγοντες θέματα της τρέχουσας και επομένης προγραμματικής περιόδου 2021-2027.
Δημήτρης Αναγνωστάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative