Social Icons

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Στη Στυλίδα για το καλύτερο η Αναγέννηση Καρδίτσας


Αναγέννηση Καρδίτσας
Η 6η «πράξη» του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής παίζεται στη Στυλίδα για την Αναγέννηση, εκεί που η ιστορική ομάδα της Καρδίτσας ευελπιστεί να κατακτήσει το πρώτο φετινό θετικό αποτέλεσμα.

Οι Κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν το νεοφώτιστο πρωταθλητή Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας, ΑΟ Στυλίδας, ομάδα που βρίσκεται μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού και μετρά τέσσερις βαθμούς έως τώρα, με το στόχο των Καρδιτσιωτών να είναι αν όχι να πλησιάσει τον αντίπαλό του, τουλάχιστον να διατηρήσει τη συγκεκριμένη βαθμολογική διαφορά.
Στην Αναγέννηση, ο άμεσος στόχος είναι η απόκτηση του πρώτου βαθμού ή βαθμών που θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση.

Το πρόγραμμα έως τώρα θα λέγαμε ότι ήταν ευνοϊκό και παρότι οι Κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, η αναγκαιότητα για βαθμούς τους φέρνει σε ένα ακόμη ματς να καλούνται να βελτιώσουν την εικόνα τους και με μεγάλη προσπάθεια να παλέψουν για το αποτέλεσμα, προτού το «καλεντάρι» φέρει ακόμη πιο απαιτητικά ματς (Ολυμπιακό, Νίκη Βόλου, ΑΟ Σελλάνων).

Η Αναγέννηση, με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία τον έμπειρο Ζόραν Μπάμποβιτς επιθυμεί μια νέα αρχή, φιλοδοξώντας να επαναλάβει κάποια -τμηματικά- καλά διαστήματα στο παιχνίδι της, όπως αυτά στην πρεμιέρα στον Αλμυρό, στο ματς με την Τσαριτσάνη στις Καμινάδες ή ακόμη και στο α’ ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα με τον Θησέα Αγριάς στο Στάδιο, να γίνει πιο απειλητική και φυσικά να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι της.

Μόνο έτσι και με τα τωρινά δεδομένα, η ΑΣΑ έχει τα φόντα να ανακάμψει, ενώ μεσοβδόμαδα, η νίκη-πρόκριση κόντρα στον Αετό Αγ. Θεοδώρου στους «4» του κυπέλλου ΕΠΣΚ είχε να προσφέρει τόνωση στο ηθικό του αγωνιστικού τμήματος, σε ματς πάντως όπου έγιναν πολλές αλλαγές και δοκιμές.

Ο νέο προπονητής είχε την ευκαιρία τις τελευταίε τρεις ημέρες να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές, να δουλέψει μαζί τους και φυσικά να προσαρμόσει τα πλάνα του προσπαθώντας να βρει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, την πιο αποτελεσματική τη δεδομένη στιγμή, σε ένα ματς με χαρακτήρα τελικού.

Ο ΑΟ Στυλίδας είναι ένα νεανικό σύνολο, το οποίο δε διαθέτει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και σίγουρα η Αναγέννηση θα πρέπει να παρουσιαστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να παλέψει για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα.

Στην προχθεσινή (1/11) ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον της ομάδας, προέκυψε διάθεση ενότητας και φυσικά πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, συνεπώς το μόνο που έχει να κάνει η Αναγέννηση είναι να πορευτεί με τα διαθέσιμα όπλα και με στήριξη για ό,τι καλύτερο. Ο,τιδήποτε διαφορετικό τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να βοηθήσει, αντίθετα, μπορεί να επιδεινώσει τα δεδομένα και έτσι σε κλίμα ανασυγκρότησης, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να ανακάμψουν με όσα διαθέσιμα «όπλα» έχουν.

Στα αγωνιστικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ, με την 20μελή αποστολή να αναχωρεί αύριο Κυριακή (4/11) στις 11:00 π.μ. από το Στάδιο με προορισμό τη Στυλίδα, από την οποία εξαιρέθηκαν οι Μπάμπης Ζάχος και ο νεαποκτηθείς Κυριαζής (απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για το δελτίο του).

Αναλυτικά η αποστολή: Αναστασίου, Καρατζάς, Ξανθόπουλος, Δ. Αλεξίου, Τεπερεκίδης, Καραμπίνας, Θ. Παπαδόπουλος, Γκούρλας, Τζέλλος, Ηλιού, Παπαδημητρόπουλος, Καρβούνης, Βαταμίδης, Λουκάς, Πρίφτης, Θ. Αλεξίου, Αναγνώπουλος, Τσιάτας, Καπετάνος και Γόρδιος.

Το ματς θα αρχίσει στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας και διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κουρλός της ΕΠΣ Ευρυτανίας, με βοηθούς τους Θεόδωρο Κατσαρό, Σπυρίδωνα Μπύρο από την ίδια Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative