Social Icons

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

«Ντύθηκε» στα λευκά η Φθιώτιδα


Γαρδίκι Ομιλαίων
Λευκοντυμένο και πανέμορφο το Γαρδίκι Ομιλαίων του Δήμου Μακρακώμης, «καλωσόρισε» το χιονιά κοντά στα 1.000 μέτρα των Βαρδουσίων.
Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης ενδεικτικές για το τοπίο που φοράει τα χειμωνιάτικα, καθώς μαζί με το χιόνι πέφτει και η θερμοκρασία.

Δείτε φωτογραφίες από το ορεινό χωριό και από τον δρόμο στο χιονοδρομικό:


Σε επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία Φθιώτιδας και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι όλο το πρωτεύον επαρχιακό δίκτυο παραμένει χωρίς προβλήματα και οι χιονοπτώσεις σημειώνονται σε υψόμετρα γύρω και πάνω από τα 1.000 μέτρα, καιρός που θα επαναληφθεί και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

Για την αντιμετώπιση φαινομένων, υπάρχουν σε ετοιμότητα σταθμοί με μηχανήματα και αλάτι για την ΕΟ Λαμίας - Δομοκού στη θέση "16", Λαμίας - Ιτέας στον Μπράλο και στο "51", Λαμίας - Καρπενησίου στον Τυμφρηστό και στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, στο Πολύδροσο.
xioni
xioni

lamiareport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative