Social Icons

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Πατέρας 4 παιδιών ο οδηγός του απορριμματοφόρου που σκοτώθηκε στα Άνω Λιόσια


Ο 53χρονος άνδρας κατέληξε μετά από ανατροπή του απορριμματοφόρου που οδηγούσε στην λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ύψος του ΧΥΤΑ της Φυλής, στα Άνω Λιόσια.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν το απορριμματοφόρο του δήμου Αλίμου ξέφυγε τις πορείας του, για άγνωστους ακόμη λόγους και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο 53χρονος να τραυματιστεί σοβαρά.
Άμεσα, στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο 53χρονος που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών υπέκυψε στα τραύματά του.
Στο σημείο του δυστυχήματος και στο νοσοκομείο, βρέθηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αλίμου, Αρτέμης Καραμολέγκος, ο οποίος ενημέρωνε συνεχώς τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

«Ήταν από τους πιο έμπειρους οδηγούς του δήμου, ο οποίος παλιότερα οδηγούσε νταλίκες και έκανε ταξίδια στο εξωτερικό» είπε στο NOTIA.GR, ο Αρτέμης Καραμολέγκος.
«Πήγαινε κανονικά στη δουλειά του εντός του ωραρίου του. Δεν ξέρουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Πάντως το απορριμματοφόρο ήταν άψογα συντηρημένο, είχε περάσει ΚΤΕΟ και τα λάστιχα ήταν καινούρια. Θα μας πει η Τροχαία που κάνει την προανάκριση τι συνέβη και ξέφυγε από την πορεία του», σημείωσε.

Ακινητοποιημένα τα απορριμματοφόρα τη Δευτέρα 

Ακινητοποιημένα θα μείνουν την προσεχή Δευτέρα τα απορριμματοφόρα των Δήμων ανά την Ελλάδα, με συνέπεια να μην γίνει αποκομιδή σκουπιδιών, καθώς η ΠΟΕ – ΟΤΑ διαμαρτύρονται για τους θανάτους δύο υπαλλήλων καθαριότητας τις τελευταίες ημέρες.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ καλεί τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που είναι αρμόδια για τους ελέγχους στις υπηρεσίες καθαριότητα.
Η Ομοσπονδία καταγγέλλει έλλειψη ατομικών μέσων προστασίας, κακή συντήρηση οχημάτων, υπερεργασία και καταστρατήγηση των κανόνων υγιεινής.
Με αυτά τα δεδομένα η ΠΟΕ – ΟΤΑ αποφάσισε ότι τα αμαξοστάσια των Δήμων θα μείνουν κλειστά την Δευτέρα.

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative